Gratis ombokning

Fyll i formuläret nedan för att begära en kostnadsfri ombokning.

Detta erbjudande gäller för alla nya bokningar som gjorts t.o.m. den 30 april 2021 av expeditionskryssningar eller resor längs den norska kusten med avgångsdatum under 2021.

Resenärer som utnyttjar detta erbjudande kan omboka till valfri expeditionskryssning eller resa längs den norska kusten med avgång före den 31 december 2022.

Du kan boka om till ett nytt avgångsdatum utan ombokningsavgift senast 14 dagar före avgång.

  • Om korta flygningar och/eller anslutningar ingår på din voucher, ber vi dig meddela oss om ombokning senast 30 dagar före ursprungliga avgångsdatumet, för att undvika ändringsavgifter kopplade till dessa researrangemang.
  • Om långflygningar och/eller andra researrangemang ingår på din voucher, med undantag av korta flygningar eller anslutningar, ber vi dig att meddela oss om ombokning senast 60 dagar före ursprungliga avgångsdatumet, för att undvika ändringsavgifter kopplade till dessa researrangemang.

Ombokningspolicyn är föremål för nuvarande prissättning och tillgänglighet på den nya ombokade avgången. Gamla erbjudanden tillämpas inte för din nya resa.

Ombokningspolicyn gäller även för nya bokningar med en giltig voucher för en resa i framtiden.

Du behöver inte bestämma vilken Hurtigruten-resa du ska boka om till om du skickar ombokningen på ombokningsformuläret ovan.