Nordnorge seglar in i den vackra Hjørundfjorden

Information om prispaket

Som gäst hos oss kan du välja mellan tre olika prispaket och därmed få en resa som passar just dig. Information om vad som ingår i varje paket ser du i tabellen nedan.

Hur vill du resa?

1. BASIC

Fina upplevelser till ett lågt pris

När du utforskar den norska kusten med vårt paket Basic får du minnesrika upplevelser till lågt pris. Allt du behöver är inkluderat, exempelvis helpension, men du kan inte välja hytt. Använd tiden ombord till att njuta av utsikten över det skiftande landskapet från däck eller panorama-salongen, följ med på utflykter och njut av den goda maten på världens vackraste sjöresa. 

2. SELECT

Vår bästsäljare

Vi vill att du ska ha en perfekt upplevelse ombord! I vårt prispaket Select har vi valt ut och inkluderat de saker som betyder mest för gästerna på en resa med Hurtigruten. Här ingår helpension och till skillnad från Basic kan du välja hur dags du vill äta middag. Trerättersmenyn ändras med årstiderna ch du får förstklassig och unik matupplevelse varje dag. Du kan också njuta av den stora frukost- och lunchbuffén med många härliga rätter.

Med Select kan du dessutom välja hyttkategori och hyttnummer. Du kan också uppgradera dig till en suite eller minisuite om du önskar. 

Många fler saker ingår i Selevt, till exempel gratis gratis kaffe och te under hela resan och WiFi, vilket många gäster sätter värde på. Njut av livet ombord medan vi seglar förbi det vackra och orörda kustlandskapet. 

3. PLATINUM

Det ulitmativa sättet att utforska norska kusten

När du väljer prispaket Platinum kan vi lova dig en reseupplevelse där komfort och exkluivitet samsas med den vackra naturen vi seglar förbi. 

Helpension ingår naturligtivs men dessutom kan du njuta av våra A la Carte-meny. Vin- och dryckespaket är inkluderat i middagarna. Du kan följa med på unika utflykter som arrangeras exklusivt för Platinum-gäster. Transport till och från fartyget är inkluderat i Bergen, Trondheim och Kirkenes. På ankomstdagen står en flaska champagne och väntar på dig i hytten. 

Utforska norska kusten på det mest exklusiva sättet!

Hitta prisklassen som passar dig

Tabellen beskriver de olika prisklasserna på våra klassiska resor (Bergen-Kirkenes-Bergen, Bergen-Kirkenes-Trondheim, Bergen-Kirkenes och Kirkenes-Bergen). Se vad som ingår och välj det paket som passar bäst för dig och gör din resa optimal. 

Ingår

Basic

Select

Platinum

Fritt val av sträcka och fartyg

5% lojalitetsrabatt för 1893 Ambassadör

Barnrabatt

Norrskensgaranti

Helpension

Fritt val av hytt (1)

 

Suite kan bokas mot tillägg

 

Val av tidpunkt för middag (2)

 

Gratis te och svart kaffe

 

Gratis Wi-Fi

 

Middag i À la Carte-restaurangen när du önskar(3)

 

 

Vin- och dryckespaket till middagen inkluderat

 

 

Middag med Kaptenen

 

 

Platinum frukost (a la carte)

 

 

2 exklusiva utflykter inklusive (4)

 

 

Activity outdoor klädespaket

 

 

Turn down service (from 1 April 2018)

 

 

Norway's Coastal Kitchen Välkomstkorg med Champagne 

 

 

Privat flygplats-transfers i Bergen och Trondheim

 

 

Flygplats-transfer i Kirkenes

 

 

Besök på bryggan (5)

 

 

Gratis lån av kikare

 

 

 
(1) Fritt val av hyttnummer endast på resor Bergen-Kirkenes-Bergen och Bergen-Kirkenes-Trondheim
(2) Med reservation för tillång
(3) À la Carte-middagar finns ej på MS Versterålen.
(4) 2 utflykter inklusive på sträckorna Bergen-Kirkenes-Bergen och Bergen-Kirkenes-Trondheim, 1 utflykt inklusive på sträckorna Bergen-Kirkenes och Kirkenes-Bergen
(5) När kaptenen är tillgänglig och det inte sker på bekostnad av säkerhetsregler