Bergen

Bergen omges av sju fjäll och världsberömda fjordar. Här får du både natur, kultur, historia och ett spännande stadsliv. Det som har gjort Bergen så berömd är dess unika charm. En promenad genom Unesco-listade Bryggens trånga gränder, som blir ännu mörkare och gåtfullare av de överhängande balkongerna, känns som en resa tillbaka i tiden.

Staden har många fina shoppingmöjligheter, allt från små specialbutiker till stora köpcenter. Prova någon av stadens många restauranger och ge dig ut i det pulserande nattlivet. Här hittar du i princip allt – från kaffebarer, fiskrestauranger och god internationell mat till små konstnärskaféer, barer och nattklubbar.

Hotell i Bergen

Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral är inrymt i ett gammalt lagerhus från 1906. Det är det enda hotellet i Bergen som ligger alldeles vid havet, och från hotellrestaurangen har du en fantastisk utsikt över Bryggen och Fløien-fjället. Hotellet har en ombonad atmosfär och rymmer 210 hotellrum med gratis höghastighetsinternet.

First Hotel Marin

Det klassiska hotellet First Hotel Marin ligger centralt vid Unesco-listade Bryggen. Hotellet har välutrustade rum, konferensfaciliteter, ångbad, bastu och träningscenter. Gratis trådlöst internet för alla gäster.

Radisson Blu Royal Bergen

Hotellet har ett mycket attraktivt läge i den historiska stadsdelen Bryggen. Med en omsorgsfullt anpassad arkitektur smälter hotellet fint in i Bryggens charmerande bebyggelse. Gästerna kan välja mellan 342 rum och sviter, alla med gratis trådlöst internet. Njut av italiensk mat på Filini eller amerikansk mat på Madam Felle – båda restaurangerna finns på hotellet. Gästerna har också tillgång till hotellets träningscenter och den turkiska bastun.

Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz är ett nyrenoverat hotell mitt i centrum, med kort gångavstånd till Bryggen, Fløien-fjället och fiskmarknaden. Tågstationen ligger bara en kilometer bort. Hotellet har 129 komfortabla rum och serverar en lättare måltid på kvällen. Trådlöst internet ingår. Den närmaste busshållplatsen är First Marin Hotel.

Om du vill boka rum på något av dessa hotell, ringer du oss på +46844686598.