Ett stort fartyg på en parkeringsplats

Oslo Flygplats

Om du har ett tidigt flyg eller kommer fram sent på kvällen är våra flygplatshotell ett bra alternativ. Till Oslo centrum tar det bara 20 minuter med tåg. 

Hotell vid Oslo flygplats

Radisson Blu Hotel Oslo Airport (Gardemoens flygplats)

Ett mycket bekvämt hotell i närheten av Oslo. En överbyggd gång knyter samman flygplatsen med hotellet och samtliga 500 rum och sviter har gratis höghastighetsinternet. Unna dig en varm måltid i en av hotellets restauranger, eller värm dig framför den öppna spisen i lobbybaren. Med hotellets strategiska läge lämpar det sig också perfekt för både små och stora möten. Hotellet har 31 konferensrum.

Park Inn by Radisson Airport Oslo

Hotellet ligger perfekt till för resande som vill bo nära tåg, buss eller taxi. Härifrån kan du resa med tåg till Oslo centrum på 20 minuter, eller ta ett expresståg till Trondheim. Välj mellan 300 hotellrum där du har gratis trådlöst höghastighetsinternet, kaffe och te samt ljudisolerade väggar. Efter en hektisk dag kan du koppla av på rummet och genom hotellrummets fönster se på när flygplanen lyfter. I restaurangen RBG Bar & Grill kan du välja mellan många spännande rätter eller koppla av med en drink i baren.

Om du vill boka rum på något av dessa hotell, ringer du oss på +46844686598.