En person som sitter på en bänk bredvid en vattenförekomst

Upplev Hurtigruten med Coop

Förmåner för dig som Coop-medlem:

  • Alltid 1000 kr rabatt per hytt.
  • 2 poäng per krona på resans slutpris.
  • Möjlighet att växla dina Coop-poäng mot värdebevis att använda som betalning av din Hurtigrutenresa.
  • Unika erbjudanden på utvalda resor

För att boka en resa med Coop-medlemsförmåner (rabatt samt poängintjäning) måste du alltid ange ditt Coop-medlemsnummer.

Bokning av resa görs via mail eller telefon, se nedan:
E-mail: [email protected]
Tel: 0271 809 804

Utforska den vackra norska kusten!

Bergen - Kirkenes - Bergen

På denna resa från Bergen till Kirkenes och tillbaka till Bergen upplever du hela den spektakulära norska kusten, besöker 34 hamnar och lägger 2500 nautiska mil bakom dig. Oavsett när på året du reser med Hurtigruten, är du omringad av vacker natur och varje årstid har sin helt speciella charm.  Upplev norrsken på vintern eller midnattssolen på sommaren. Var med när naturen väcks till liv igen under våren eller njut av en färgsprakande resa på hösten. 

Bergen-Kirkenes-Bergen 12d/11n Läs mer

Bergen - Kirkenes

På denna klassiska nordgående resan upplever du de största kuststäderna Ålesund och Tromsø under dagtid och kan utforska den råa och vackra kustlinjen medan du fortsätter uppför och förbi polarcirkeln. Under sommarmånaderna seglar vi genom Geirangerfjorden, under hösten bjuder vi på spektakulära Hjørundfjorden. 

Bergen-Kirkenes 7d/6n Läs mer

Kirkenes - Bergen

Väck din inre upptäcktsresande på den klassiska sydgående resan, ett äventyr från Nordnorges arktiska vildmark till världens vackraste öar och fjordar längs västkusten. 

I april och maj seglar vi in i Lyngenfjorden och från maj till Oktober i vackra Trollfjorden. På denna sydgående resa får du uppleva Vesterålen, Risøyrenna, Raftsundet och Helgelandsuysten under dagtid. 

Kirkenes-Bergen 6d/5n Läs mer

Expeditionsresor med Hurtigruten

Hurtigrutens unika arv kom­binerat med sin erfarenhet av extrema miljöer och våra små expeditionsfartyg, gör att vi kan erbjuda spännande och naturnära upplevelser i världens mest avlägsna områden.
Vi är stolta att kunna erbjuda seglingar med världens första hybriddrivna expeditionsfartyg; MS Roald Amundsen.
Upplev avlägsna platser som tex Antarktis, Alaska, Nordvästpassagen, Svalbard, Island och se isberg, glaciärer, orörda naturområden och mycket mer på våra expeditioner. Läs mer om våra destinationer här

Som Coop-medlem får du som vanligt dina medlemsförmåner även vid bokning av Expeditionsresor. Läs mer om hur du bokar och vilka förmåner du har lite längre ned på denna sida.Information och bokningsvillkor

Bokning av din resa

För att boka en resa med Coop-medlemsförmåner (rabatt samt poängintjäning) måste du alltid ange ditt Coop-medlemsnummer.

Bokning av resa görs via mail eller telefon, se nedan:
E-mail: [email protected]
Tel: 0271 809 804

OBS! Bokning av resa med Coop-medlemsförmåner gäller endast nya bokningar och görs direkt med Hurtigruten, inte hos resebyrå eller annan samarbetspartner till Hurtigruten. Medlemsnumret måste läggas till under bokningen och kan inte läggas till efter bokningen blivit bekräftad. 
Dina Coop-poäng för Hurtigruten-resan får du på ditt Coop-konto efter avresa.

Användning av värdebevis, inlöst mot Coop-poäng

Maila din bokningsförfrågan till Hurtigruten på [email protected] och bifoga den kopia på värdebevis som du mottagit från Coop.

Kom ihåg att också ange ditt Coop-medlemsnummer för att få övriga förmåner på din bokning.

OBS! Värdebevis inlöst via Coop kan endast användas på bokningar bokade direkt hos Hurtigruten, inte bokningar gjorda hos resebyrå eller annan samarbetspartner till Hurtigruten. Per bokning kan maximalt 2 värdebevis användas.