Karibien och Centralamerika

– Ett stycke orört paradis
 • Expedition i tropiskt paradis
  Gå ombord på en kryssning utöver det vanliga och besök avlägsna öar och häpnadsväckande städer i länder som Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaragua och Mexiko.
 • Biologisk mångfald
  Upplev allt från grönskande djungler och tropiska öar till en genuin västindisk kultur, fantastiskt djurliv, nationalparker och historiska städer.
 • Stränder i världsklass
  Gå iland på vita sandstränder och upplev några av de bästa områdena i världen för dykning och snorkling.
 • Hållbart resande
  Segla med ledaren inom hållbara utforskningsresor. Få kunskap om ekoturism och hur vi kan bevara våra i det närmaste orörda destinationer och lokala samhällen.

Kryssningar i Karibien och Centralamerika

Utforska flere destinationer

Hitta din resa bland våra destinationer runt om i världen.

Res med experterna

– Ditt expedtionsteam

Våra experter finns med ombord för att skydda både resenärerna och de orörda, ömtåliga miljöerna. De har också en ovärderlig roll som värdar under hela expeditionen.

Ledare och lärare

På våra expeditioner i Nord- och Centralamerika leder expeditionsteamet aktiviteter som vandringar, museibesök, mat- och vinprovning, sightseeing i stadsmiljöer, lokala kulturevenemang, turer i småbåtar och (om möjligt), kajakpaddling, snorkling, simturer och strandstädningar.

“Min absoluta favoritsysselsättning är att paddla kajak. Jag älskar att se gästernas reaktioner när de får syn på delfiner, valar och andra djur.”

– Tessa Van Drie, Expeditionsledare