Nordvästpassagen

– I stora upptäckares kölvatten
 • Ett legendomspunnet äventyr
  Detta är en alldeles speciell expedition för verkliga upptäcktsresande. Våra unika kunskaper om extrema förhållanden gör oss till en av de få som kan erbjuda seglatser genom Nordvästpassagen.
 • Det extrema Arktis
  Segla i kölvattnet av kända upptäcktsresande, omgiven av ett landskap av glaciärer, berg och vidsträckta slätter, allt spektakulärt och orört.
 • Ett rikhaltigt djurliv
  Håll utkik efter magnifika varelser som valross och isbjörnar som jagar på en havsis där inte många människor har satt sin fot.
 • Hållbart äventyr
  Vi seglar med stor omsorg och respekt för naturen. Lär dig mer om vår planets mest ömtåliga ekosystem och få en djupare förståelse för den värld vi delar.
Ilulissat, Greenland
Hanzsch Islands, Canada
Expedition Team member Karin Strand
Davis Straight
Ilulissat icefjord in Greenland
Pond Inlet

Resor til Nordvästpassagen

Utforska flere destinationer

Hitta din resa bland våra destinationer runt om i världen.

Res med experterna

– Ditt expeditionsteam i Nordvästpassagen

Våra experter finns med ombord för att skydda både resenärerna och de orörda, ömtåliga miljöerna. De har också en ovärderlig roll som värdar under hela expeditionen.

Ledare och lärare

Under våra expeditioner genom Nordvästpassagen leder expeditionsteamet aktiviteter som landstigningar, korta vandringar och turer i småbåtar.

“"I världshaven kryllar det av fascinerande livsformer, allt från fåglar och plankton till fiskar, sälar och valar. För mig är det ett stort nöje att få visa resenärerna denna mångfald av liv under deras resa."”

– Mario Acquarone, expeditionsledare