Nordvästpassagen – I stora upptäckares kölvatten (resa 2)

Längd: 20 dagar

Avresa:
30 augusti 2020
Frukost, lunch och middag ingår
 • Var en av de få att segla genom en del av Nordvästpassagen
 • Upplev Ilulissatfjorden som finns med på Unescos världsarvslista
 • Upplev det fantastiska djurlivet med bland annat isbjörnar och brunbjörnar
 • Utforska den orörda naturen i några av jordens mest spektakulära landskap
Vandring i naturen, Ilulissat, Grönland. Under resan hoppas vi kunna lägga till i några av världens nordligaste samhällen, utforska legendariska vikar och kanaler, ta dig med på spännande turer i småbåtar och göra landstigningar. Så fort det blir tillfälle arrangerar expeditionsteamet kajakpaddling eller vandringar.
Nordvästpassagen
På vår expedition genom en del av Nordvästpassagen seglar vi i de stora upptäckarnas kölvatten för att uppleva Arktis orörda vildmark. Här syns Dundas Harbour.
Foto: Andrea Klaussner
På vår expedition genom en del av Nordvästpassagen seglar vi i de stora upptäckarnas kölvatten för att uppleva Arktis orörda vildmark. Här syns Dundas Harbour.
Majestätiska isberg på Grönland. Om väder- och isförhållanden tillåter seglar vi från Cambridge Bay in i Nunavuts övärld. Upplevelsen att stå på däck och blicka ut över det vidsträckta, isfyllda får dig att hisna.
Foto: Andrea Klaussner

Resplan

Var med om upplevelser som är få förunnade när vi seglar i de stora upptäckarnas kölvatten genom en del avden legendariska Nordvästpassagen. Upplev den råa och förrädiska skönheten i Arktis på denna unika resa. Vårt moderna expeditionsfartyg med förstklassig komfort är ett av de få som har kapacitet att navigera genom passagen.
Dag 1
Hotell
Kanadas festivalstad
Edmonton skyline
Njut av härliga Edmonton.
Foto: Walshcooks

Njut av den livliga och färgstarka staden Edmonton på ett av våra program före sjöresan innan vi går ombord för att påbörja expeditionen.

Edmonton skyline
Njut av härliga Edmonton.
Foto: Walshcooks
Beskåda av Cambridge fjärd, Kitikmeot region av Nunavut, Kanada
Utsikt över Cambridge Bay i regionen Kitikmeot i Nunavut, Canada.
Foto: Alan Sim
Två mysk oxar i Cambridge Bay, Kanada
Två myskoxar i Cambridge Bay.
Foto: Steffen Biersack
Caribou i Cambridge Bay, Kanada
Karibu i Cambridge Bay – en fantastiskt ställe för att få syn på vilda djur.
Dag 2
”Ett bra fiskeställe”
Två mysk oxar i Cambridge Bay, Kanada
Två myskoxar i Cambridge Bay.
Foto: Steffen Biersack

Tidigt på morgonen tar en transferbuss dig till flygplatsen för flygresan till Cambridge Bay där vår expedition med MS Fram startar. Cambridge Bay heter ”Iqaluktuuttiaq” på det inuitiska språket inuinnaqtun vilket betyder ”bra fiskeställe”, eftersom staden är känd för sitt stora fiskbestånd, bland annat de stora fjällrödingar som fiskas i närheten. Området har också ett rikt djurliv med säl, gås, myskoxe och karibu. 

Gjøa haven
Dag 3-10
I hjärtat av Nordvästpassagen
Dag 3-10
I hjärtat av Nordvästpassagen
Gjøa haven
Gjøa Haven. Att vara på toppen av världen innebär att segla genom vackra men svårnavigerade farvatten. På denna resa genom Nordvästpassagen som upptäcktsresande har gjort innan oss, reser vi dit isen tillåter. Oavsett vart vi seglar och vad vi kommer att se kan vi lova dig en trygg och spännande expedition.

Vi har som mål att segla längst in i Nordvästpassagen. Sedan slutet av 1400-talet var sökandet efter denna mytomspunna sjöväg genom kanadensiska Arktis som en helig graal för upptäckare. Det första dokumenterade, men misslyckade försöket att hitta denna passage gjordes 1497 av John Cabot. Den mest kända expeditionen var James Cooks misslyckade försök 1776 och naturligtvis den olycksaliga Franklin-expeditionen 1845. Först att erövra Nordvästpassagen blev den norske polarforskaren Roald Amundsen under en expedition som pågick mellan 1903 till 1906.

Isförhållanden varierar från år till år, vilket gör att ingen expedition blir den andra lik. Om de lokala förhållandena tillåter hoppas vi kunna utforska några av följande platser:

Gjøahavn som fått sitt namn efter den norske polarforskaren Roald Amundsen som övervintrade här 1903 under Gjøa-expeditionen. Han kallade platsen ”den finaste lilla hamnen i världen”. Av lokala Netsilik-inuiterna fick Amundsen lära sig hur man överlever och tar sig fram i polarområdena.

På Fort Ross som grundades 1937 ligger två små stugor som underhålls av den kanadensiska kustbevakningen och hit söker sig ibland lokala inuiter.

Beechey Island är en plats som ofta nämns i samband med utforskandet av Nordvästpassagen, i synnerhet den expedition som leddes av Sir John Franklin, vars två skepp 1845 seglade in i passagen och försvann. Man har dock hittat spår som visar att expeditionen övervintrade på Beechey Island 1845–1846.

Radstock Bay domineras av den imponerande klippan Caswell Tower. Från stranden kan man ta en kort promenad till en förhistorisk inuitbosättning eller följa med på en utmanande vandring upp till toppen och belönas med en fantastisk utsikt.

Dundas Harbour är en övergiven bosättning med en gammal kanadensisk polisförläggning och flera arkeologiska fyndplatser från tiden då thulefolket levde här.

Det pittoreska samhället Pond Inlet, även kallat Mittimatalik på språket inuktitut, är en traditionell inuitbosättning på Baffin Island. Pond Inlet omges av hisnande vacker natur med bergskedjor, glaciärer, natursköna fjordar, isgrottor, jordpelare och drivande isberg.

Under resan seglar vi i regioner med orörd natur och rikt djurliv. Vi håller hela tiden utkik och hoppas få se många fantastiska varelser, exempelvis val och isbjörn.

Dundas Harbour
Dundas Harbour. Vi hoppas kunna besöka några av världens nordligaste samhällen, utforska kända inlopp och kanaler samt ta dig med på spännande turer och landstigningar med våra småbåtar. Expeditionsteamet tar varje tillfälle i akt att anordna kajakpaddlingar eller vandringsturer.
Foto: Andrea Klaussner
Fort Ross, Qikiqtaaluk region, Nunavut, Kanada
På denna expeditionskryssning genom Nordvästpassagen seglar vi samma rutt som de stora upptäcktsresande. Vi utforskar den orörda arktiska vildmarkens karga skönhet. Roald Amundsen var den första som seglade genom Nordvästpassagen. Här syns Fort Ross, Qikiqtaalukregionen, Nunavut, Canada.
Foto: All Canada Photos
Fantastiska färger och isberg i solnedgången, vid Davis sund
Fantastiska färger och isberg i solnedgången, vid Davis sund.
Davis sund ovanifrån, Labrador havet
Davis sund ovanifrån, Labradorhavet.
Foto: J Brew
Dag 11
Vi korsar Davis sund
Fantastiska färger och isberg i solnedgången, vid Davis sund
Fantastiska färger och isberg i solnedgången, vid Davis sund.

Sundet är uppkallat efter den engelske upptäcktsresanden John Davis som letade efter en sjöväg genom Nordvästpassagen mellan 1585 och 1587. Davis var först med att uppmärksamma möjligheter till säljakt och valfångst i området och att man kunde fiska torsk även så här långt norrut.

Dag 12
Heldag
Ett isbergs födelse
Utsikt över bosättningarna i Ilulissat, Grönland
Utsikt över bosättningarna i Ilulissat, Grönland.
Foto: Greenland Travel

Det fantastiska landskapet runt Ilulissatfjorden har gjort att fjorden kommit med på Unescos världsarvslista. Vid fjordens mynning kan man ofta se enorma isberg som har gått på grund. De kommer från Jakobshavnsglaciären, en av norra halvklotets mest produktiva glaciärer.

Tillvalsutflykter
 • Inkluderad
  Ilulissat - Promenad till isfjorden
  Hör du isen knaka i fjärran?
 • Båttur till Isfjorden
  Ilulissat är känd för den hisnande vackra isfjorden som du bäst upplever i båt. Kom nära naturen och upplev isen på ett sätt som gör dig stum av beundran.
 • Stadsvandring i Ilulissat
  Lär dig mer om den grönländska kulturen på denna stadsvandring.
 • Vandring till Holms bakke
  Följ oss genom ett spektakulärt landskap till Holms Bakke – en traditionell vandringstur för lokalbefolkningen. Upplev inuiternas kultur, se otroliga isberg och lär dig mer om den lokala floran och faunan.
Utsikt över bosättningarna i Ilulissat, Grönland
Utsikt över bosättningarna i Ilulissat, Grönland.
Foto: Greenland Travel
Vandring i naturen, Ilulissat, Grönland
Vandring i naturen, Ilulissat, Grönland.
Foto: Andrea Klaussner
Idylliska Sisimiut med träkyrka och färgglada hus
Idylliska Sisimiut med träkyrka och färgglada hus.
Foto: Greenland Travel
Vandra i Sisimiut, Grönland
Vandra i Sisimiut, Grönland.
Foto: Andreas Kalvig Anderson
Dag 13
Heldag
Modern bosättning med gamla traditioner
Idylliska Sisimiut med träkyrka och färgglada hus
Idylliska Sisimiut med träkyrka och färgglada hus.
Foto: Greenland Travel

Sisimiut ligger fyra mil norr om polcirkeln och är en modern stad som samtidigt håller fast vid uråldriga traditioner. Följ med i land för att utforska den färgstarka staden där du kan besöka det lokala museet, vandra i bergen och köpa lokalt hantverk.

Tillvalsutflykter
 • Inkluderad
  Sisimiut – kajakuppvisning och museibesök
  Sisimiut är Grönlands näst största stad med cirka 5 500 invånare. Den är nästan fyra gånger mindre än huvudstaden, Nuuk.
 • Stadstur i buss - Sisimiut
  Om du vill uppleva hela det backiga Sisimiut på kort tid är detta en perfekt utflykt för dig.
 • Vandring till Palasip Qaqqaa
  Följ med på en krävande toppvandring och se den otroliga panoramautsikten!
Dag 14
Heldag
Grönlands huvudstad
Färgglada hus i Nuuk, Grönland.
Färgglada hus i Nuuk, Grönland.
Foto: Andrea Klaussner

Nuuk, som grundades redan 1728, är Grönlands äldsta stad och det politiska och sociala centret. Staden ligger i mynningen till ett av världens största och mest spektakulära fjordsystem. Här möts gamla och nya traditioner, från pittoreska gamla hus i ”Kolonihaven” till den moderna byggnad där Grönlands administration Hjemmestyret nu är inrymt.

Tillvalsutflykter
 • Inkluderad
  Nuuk - Busstur och museibesök
  Besök Grönlands nationalmuseum
 • Kulturhistorisk vandring
  Missa inte denna möjlighet att se några av de mest intressanta platserna i Grönlands huvudstad Nuuk! Följ med på en sightseeingtur i stan innan du besöker nationalmuseet, som ger en inblick i Grönlands intressanta förflutna.
 • Lille Malene-vandring
  Ta på dig vandringskängorna och följ med expeditionsteamet på ett äventyr i den grönländska naturen!
 • Stadsrundtur i Nuuk
  Utforska Grönlands intressanta huvudstad i buss! Nuuk är en kosmopolitisk stad i Arktis som erbjuder både vacker natur och urban atmosfär.
Färgglada hus i Nuuk, Grönland.
Färgglada hus i Nuuk, Grönland.
Foto: Andrea Klaussner
Kyrkan i Nuuk
Besök kyrkan i Nuuk.
Foto: Andreas Kalvig Anderson
Arktisk kajakpaddling bland isberg
Paddla kajak bland isberg tillsammans med expeditionsteamet.
Vandra i vacker natur, Qeqertarsuaq, Grönland
Vandring i vacker natur, Qeqertarsuaq, Grönland.
Foto: Andrea Klaussner
Dag 15
Halvdag
Kvanefjord
Arktisk kajakpaddling bland isberg
Paddla kajak bland isberg tillsammans med expeditionsteamet.

Kvanefjord är en 48 kilometer lång fjord på Grönlands västkust. Vi tillbringar dagen med att utforska detta natursköna fjordlandskap.

Dag 16
Labradorhavet
Till sjöss utanför Grönland
Till sjöss utanför Grönland.
Foto: Andrea Klaussner

Vi lämnar Grönland, styr ut mot öppet hav och korsar södra delen av Labradorhavet med kurs mot Newfoundland och Labrador i Kanada.

Till sjöss utanför Grönland
Till sjöss utanför Grönland.
Foto: Andrea Klaussner
Den tidigare valfångststaden Red Bay, Kanada
Den tidigare valfångststaden Red Bay, Kanada.
Foto: Tracey Kirkland
Beautiful sunset sky in Red Bay, Greenland
Beautiful sunset sky in Red Bay.
Foto: Tracey Kirkland
Red Bay valfångststation - idag ett UNESCO-världsarv
Red Bay valfångststation - idag ett UNESCO-världsarv.
Foto: Tracey Kirkland
Dag 17
Halvdag
Red Bay, Labrador
Beautiful sunset sky in Red Bay, Greenland
Beautiful sunset sky in Red Bay.
Foto: Tracey Kirkland

Red Bay ligger på Labradorkusten och är ett typiskt kanadensiskt kustsamhälle med en befolkning på mindre än 200 personer. År 2013 kom den baskiska valfångststationen i Red Bay med på Unescos världsarvslista. Vandra runt i det forna valfångstsamhället och lär dig mer om dess historia.

Tillvalsutflykter
 • Inkluderad
  Red Bay - Höjdpunkter i Red Bay
  Vill du få en känsla för Red Bays lokala kultur och historia?
 • Tur längs Labrador-kusten till Point Amour-fyren
  Följ med på en utflykt längs kusten och besök den högsta fyren på Kanadas Atlantkust.
 • Historisk vandring i Red Bay
  Promenera genom den spännande byn Red Bay tillsammans med lokala guider och lär dig mer om områdets kultur och historia som är starkt präglad av valfångsttiden.
Dag 18
Heldag
Corner Brook
Charmiga Corner Brook, Newfoundland
Charmiga Corner Brook, Newfoundland. Den förste att utforska området här var James Cook år 1767.

Corner Brook ligger på Newfoundlands västkust och har ca 20 000 invånare. Den förste att utforska området här var James Cook år 1767. Besök den charmiga stadskärnan, promenera längs de många lederna och njut av de vackra höstfärgerna.

Tillvalsutflykter
 • Corner Brook – Gros Morne med buss
  Utforska bergen, fjordarna och kustunderverken i Gros Morne nationalpark – en av Unescos världsarvsplatser känd för sin unika geologi.
 • Corner Brook – Marble Mountain linbana
  Upplev linbaneåkning som aldrig förr med ett äventyr som börjar på toppen av Steady Brook Falls eller vattenfall, strax utanför västra Newfoundlands största stad, Corner Brook.
 • Kapten Cooks spår
  Denna utflykt är en naturskön utforskning av landsbygden med en lokal värd som berättar om den lokala historien och om regionens rika land och hav.
 • Corner Brook äventyrsleder
  Omfamna den spektakulära naturliga skönheten i Corner Brook:s skogsmarker under denna pittoreska vandringsutflykt.
Charmiga Corner Brook, Newfoundland
Charmiga Corner Brook, Newfoundland. Den förste att utforska området här var James Cook år 1767.
Spana efter knölvalar på kryssningen till Halifax
Spana efter knölvalar på kryssningen till Halifax.
Foto: Gregory Smith
Halifax, Kanada, i solnedgången
Halifax, Kanada, i solnedgången.
Foto: Chelsea Claus
Dag 19
Avkopplande dag
Spana efter knölvalar på kryssningen till Halifax
Spana efter knölvalar på kryssningen till Halifax.
Foto: Gregory Smith

Njut av den sista dagen till sjöss och lyssna till expeditionsteamet som sammanfattar vår upplevelserika resa.

Dag 20
Halifax
Peggy's Cove fyr i solnedgången, Halifax, Nova Scotia, Kanada
Peggy's Cove fyr i solnedgången, Halifax, Nova Scotia, Kanada.

Halifax grundades av britter år 1749. Ta en promenad uppför kullen till citadellet och titta ut över den historiska provinshuvudstaden. Stanna kvar några extra dagar och utforska staden innan du åker hem.

Peggy's Cove fyr i solnedgången, Halifax, Nova Scotia, Kanada
Peggy's Cove fyr i solnedgången, Halifax, Nova Scotia, Kanada.
Skymning i Halifax, Nova Scotia, Kanada
Utsikt över Macdonald-bron i skymningen. Halifax, Nova Scotia, Kanada.
Hurtigruten erbjuder unika expeditionsresor till några av världens mest orörda och avlägsna farvatten. Precis som på andra expeditioner är det naturens krafter som styr och det är is- och väderförhållanden som avgör den slutgiltiga resplanen. Säkerheten och gästernas upplevelser är högsta prioritet för oss. Vi utvärderar därför kontinuerligt våra rutter och ändrar dem beroende på aktuella omständigheter och oväntade händelser. Självklart tar vi också vara på alla spännande möjligheter som plötsligt visar sig i naturen. Det är skälet till varför vi kallar våra resor för expeditioner.
Se priser och tillgänglighet

Vad som ingår

Priset inkluderar

 • Expedition med Hurtigruten i vald hyttkategori 
 • En hotellnatt i Edmonton inkl. frukost
 • Flygresa i ekonomiklass från Edmonton till Cambridge Bay
 • Transfer från hotellet till flygplatsen i Edmonton och från flygplatsen till fartyget i Cambridge Bay

ALLT DU BEHÖVER FÖR DITT ÄVENTYR

 • Ett omfattande program med aktiviteter som ger dig en djupare inblick i de områden vi besöker, exempelvis turer i småbåtar och på land tillsammans med expeditionsteamet  
 • Professionellt, engelsktalande expeditionsteam – ett internationellt handplockat team med experter inom olika områden med specialkunskaper om de regioner vi besöker  
 • Gratis vind- och vattenavstötande jacka   
 • Möjlighet att låna stövlar, stavar och annan utrustning som behövs under våra utflykter och aktiviteter  

INTRESSANTA AKTIVITETER OCH FÖREDRAG OMBORD

 • Föredrag om vetenskap, historia, biologi, geografi, geologi eller kultur som ger dig större kunskaper om de områden vi besöker  
 • Forskningsprogram med lärorika aktiviteter som ger dig djupare kunskaper om upplevelserna under resan och samtidigt bidrar till forskningen
 •  Introduktion i fotografering där du får användbara tips om kamerainställningar och fototeknik samt foto- och filmmaterial från resan som delas i en expeditionslogg
 • Lär känna expeditionsteamet och andra resenärer under välkomstmötet och våra dagliga samlingar där vi sammanfattar dagens händelser och presenterar morgondagens program
 • Möjlighet att äta middag med expeditionsteamet och besättningen  
 • Bibliotek ombord med litteratur som är anpassad efter resmålen  
 • Hamnpresentationer med information om resmålen
 • Ett avskedsarrangemang  

FÖRSTKLASSIG KOMFORT OMBORD

 • Samtliga måltider inklusive dryck (fartygets öl och vin, läsk och mineralvatten i samtliga restauranger)
 • Á la carte-restaurang (endast för gäster som har bokat svit)
 • Kaffe och te under hela dagen
 • Utöver frukost, lunch och middag erbjuds något att äta tidigt på morgonen och fikabröd på eftermiddagen
 • Gym, jacuzzier och bastu med panoramautsikt
 • Gratis wi-fi ombord för alla gäster. Tänk på att vi befinner oss i avlägsna områden med begränsad uppkoppling. Streaming stöds inte.
 • Besättningen förväntar sig inte att du lämnar dricks

Ej inkluderat

 • Internationella flygresor
 • Bokningsbara utflykter på land med våra lokala partner 
 • Bokningsbara aktiviteter i mindre grupper såsom kajakpaddling med vårt expeditionsteam 
 • Reseförsäkring
 • Bagagehantering 

Vänligen observera

 • Obligatorisk hälsodeklaration
 • Visum krävs för Kanada (ETA) - se inresekrav
 • Ombordstigning samt avstigning i Cambridge Bay sker med småbåtar (tender boats) vilket gör att expeditionsresor som påbörjas eller avslutas i Cambridge Bay inte är lämpliga för rullstolsburna resenärer.

MS fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser
Icebergs-en av många favoritfoto motiv när på en expedition med MS fram
Foto: Tomas Mauch

Ditt fartyg

MS Fram

Byggd år 2007
Renoverad 2020
Varv Fincantieri, Italy
Passagerarkapacitet 318 (200 in Antarctica)
Sängar 276
Bruttodräktighet 11 647 T
Längd 114 m
Däcksbalk 20,2 m
Hastighet 13 knop
MS fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser

Den första Fram var det mest kända av den tidens expeditionsfartyg. MS Fram bär med sig arvet efter henne, med avancerad teknik som gör henne unikt lämpad för upptäcktsresor i arktiska farvatten.

Läs mer om MS Fram

Tillvalsutflykter

På vissa expeditionsresor erbjuder vi inkluderade utflykter som kann reserveras utan extra kostnad. Dessa utflykter kan ofta kombineras med andra utflykter i samma hamn.

Vänligan observera att utflykterna kan komma att ändras och att det inte är möjligt att boka utflykter för resor med avresa efter 2021 än.

A body of water with a mountain in the background A body of water with a mountain in the background

Ilulissat - Promenad till isfjorden

Grönland

Längd

2 t

Pris per person

Gratis – vänligen boka

Bokningskod

INCL-ILU1

Se utflykter
Båttur till Isfjorden Båttur till Isfjorden

Båttur till Isfjorden

Grönland

Längd

Ca 2 timmar

Pris per person

Från kr 984

Bokningskod

G-ILU1

Se utflykter
Färgglada Ilulissat Färgglada Ilulissat

Stadsvandring i Ilulissat

Grönland

Längd

Ca 2 timmar

Pris per person

Från kr 544

Bokningskod

G-ILU5

Se utflykter
Strand klippor med en hisnande utsikt nära Ilulissat Strand klippor med en hisnande utsikt nära Ilulissat

Vandring till Holms bakke

Grönland

Längd

Ca. 4-5 timmar

Pris per person

Från kr 764

Bokningskod

G-ILU3

Se utflykter
A man kayaking in the sea. A man kayaking in the sea.

Sisimiut – kajakuppvisning och museibesök

Grönland

Längd

2 tim

Pris per person

Gratis – vänligen boka

Bokningskod

INCL-SIS1

Se utflykter
Utsikt över Sisimiut Utsikt över Sisimiut

Sisimiut - Buss-sightseeing i Sisimiut

Grönland

Längd

Ca 1 tim. 30 min.

Pris per person

Från kr 544

Bokningskod

G-SIS6

Se utflykter
Vandring mot Sisimiut Vandring mot Sisimiut

Sisimiut - Vandring till Palasip Qaqqaa

Grönland

Längd

Ca 3–4 tim. (beroende på gruppen och väderförhållandena)

Pris per person

Från kr 654

Bokningskod

G-SIS4

Se utflykter
A car parked on the side of a building A car parked on the side of a building

Nuuk - Busstur och museibesök

Grönland

Längd

1 - 2 t

Pris per person

Gratis – vänligen boka

Bokningskod

INCL-NUU1

Se utflykter
Hurtigruten i Nuuk hamn med fiskebåtar Hurtigruten i Nuuk hamn med fiskebåtar

Nuuk – Kulturhistorisk vandring

Grönland

Längd

Cirka 2 timmar

Pris per person

Från kr 434

Bokningskod

G-NUU4

Se utflykter
Naturskön utsikt längs Lille Malene Hike Naturskön utsikt längs Lille Malene Hike

Vandring till Lille Malene

Grönland

Längd

4 timmar och 30 minuter

Pris per person

Från kr 544

Bokningskod

G-NUU3

Se utflykter
Naturskön utsikt över Nuuk, Grönlands huvudstad Naturskön utsikt över Nuuk, Grönlands huvudstad

Stadsrundtur i Nuuk

Grönland

Längd

1 timme och 30 minuter

Pris per person

Från kr 434

Bokningskod

G-NUU2

Se utflykter
A bridge over a body of water with a mountain in the background A bridge over a body of water with a mountain in the background

Red Bay - Höjdpunkter i Red Bay

Nordamerika

Längd

1 - 3 t

Pris per person

Gratis – vänligen boka

Bokningskod

INCL-RDY1

Se utflykter
A flock of birds flying over a body of water A flock of birds flying over a body of water

Red Bay - Tur längs Labrador-kusten till Point Amour-fyren

Nordamerika

Längd

4 tim.

Pris per person

Från kr 1 148

Bokningskod

C-RDY1

Se utflykter
A small house in a body of water A small house in a body of water

Red Bay - Historisk vandring i Red Bay

Nordamerika

Längd

3 tim.

Pris per person

Från kr 654

Bokningskod

C-RDY3

Se utflykter
A large body of water with a mountain in the background A large body of water with a mountain in the background

Corner Brook – Gros Morne med buss

Nordamerika

Längd

7 tim

Pris per person

Från kr 1 203

Bokningskod

C-CBK1

Se utflykter
A man flying through the air while riding skis A man flying through the air while riding skis

Corner Brook – Marble Mountain linbana

Nordamerika

Längd

2 tim 15 min

Pris per person

Från kr 1 203

Bokningskod

C-CBK2

Se utflykter
A large body of water with a mountain in the background A large body of water with a mountain in the background

Corner Brook – kapten Cooks spår

Nordamerika

Längd

4 tim

Pris per person

Från kr 654

Bokningskod

C-CBK3

Se utflykter
A large body of water with a mountain in the background A large body of water with a mountain in the background

Corner Brook äventyrsleder

Nordamerika

Längd

3 tim

Pris per person

Från kr 544

Bokningskod

C-CBK4

Se utflykter

Före eller efter sjöresan

Förlänga din semester med ett program före eller efter sjöresan.

En staty av en person som sitter på en klippa nära havet En staty av en person som sitter på en klippa nära havet

Program efter sjöresan i Halifax

Nordamerika

Längd

2 Dagar

Från

kr 3 071

Bokningskod

YHZPOST

Se program
A herd of cattle grazing on a lush green forest A herd of cattle grazing on a lush green forest

Elk Island National Park & Edmonton

Nordamerika, Nordvästpassagen

Längd

8 Timmar

Från

kr 1 883

Bokningskod

YEG03

Se program
Se priser och tillgänglighet
;