Norge

Upplev våra vackraste fjordar, charmigaste hamnar och utflykter under midnattssolen eller det magiska norrskenet. Följ med till platser dit inga andra fartyg seglar. Oavsett vilken årstid du reser kan du vara säker på att få ett spännande äventyr späckat med fantastisk natur och upplevelserika aktiviteter. Följ med på en resa som stimulerar alla dina sinnen!


Resor

Klassiska resor

Utforska världens vackraste kustlinje. De klassiska Hurtigruten-resorna längs Norges kust består av fyra unika rutter som är tillgängliga året runt. Välj din perfekta resa baserat på längd, pris och olika avgångs- och ankomsthamnar.

Paketresor

Har du lust på en minisemester i Norge men har svårt att välja stad? Med Hurtigrutens Packat & Klart får du både storstadssemester och kustäventyr. Vi har samlat flyg, hotell och resa med Hurtigruten i ett paket. Det enda du behöver tänka på är att packa väskan.

Korta resor

Hurtigruten är bra när du vill ta en kort paus eller åka bort för helgen. Du behöver inte många dagar att komma ikapp på några spännande äventyr och utforska den föränderliga landskapet längs din favorit sträcka. Gå med så länge du vill. Upplev Lofoten i midnattssol, norrsken som flimrar över Finnmarksvidda eller besöka de vackra fjordar och städer längs kusten. Med 34 hamnar och flygplatser i närheten av de största städene är möjligheterna oändliga. Landskapet, maten och atmosfären ombord och utflykter längs vägen gör varje resa till en helt oförglömlig upplevelse.

och andra destinationer

Kombinera en resa till Norge med andra destinationer i Arktis som Grönland och Island, eller segla från Bergen på en kryssning längs den fascinerande europeiska kusten.

Fartyg & hamnar

Fartyg som seglar längs Norges kust

Segla genom smala fjordar och besök charmiga hamnar med våra unika kustfartyg. De är designade för verkliga expeditioner och personliga möten i arktiska farvatten. Vart och ett av våra fartyg har sin egen unika atmosfär, stil och identitet, så du kan välja hur du vill uppleva den norska kusten.

Hamnar

Läs mer om de charmerande hamnar och städer du kommer att besöka på resan.

Praktisk information INspiration

Bilder

Upplev det majestätiska landskapet, kulturen och djurlivet längs Norges kust.

Filmer

Fördjupa dig i de äventyr du kan få uppleva på en resa i Norge

Artiklar

Läs mer om hur det är att segla längs Norges vackra kust.

Sevärdheter

Utforska de naturliga underverken, hamnarna och djurlivet som du kan få se på din resa i Norge.

Upplevelser

Nordgående utflykter 2017

Den nordgående kustresan ger dig en känsla av kulturell utforskning medan du seglar till de stora kuststäderna och avsides liggande byarna, in i fjordarna och över polcirkeln. Dessa utflykter t.o.m. 31 mars 2018.

Sydgående utflykter 2017

Här är de utflykter som erbjuds på den klassiska sydgående kustresan. Du kan antingen boka dem under bokningsprocessen online, eller när du kommit ombord. Dessa utflykter erbjuds t.o.m. mars 2018.

Nordgående utflykter 2018

Utforska den råa, vackra kustlinjen och upplev naturens under på våra spännande utflykter. Utflykter fr.o.m. 1 april 2018 - 31 mars 2019.

Sydgående utflykter 2018

Utmana dig själv på en äventyrlig utflykt eller lär dig mer om Norge på en av våra sydgående utflykter. Dessa utflykter erbjuds 1 april 2018 - 31 mars 2019.

Tilläggsprogram före eller efter resan

Gör din norska semester komplett med ett av våra tilläggsprogram, antingen före eller efter din kryssning. Välj mellan utfärder på ett antal timmar eller dagar, där hotellövernattning ingår.