Norge

Upplev våra vackraste fjordar, charmigaste hamnar och utflykter under midnattssolen eller det magiska norrskenet. Följ med till platser dit inga andra fartyg seglar. Oavsett vilken årstid du reser kan du vara säker på att få ett spännande äventyr späckat med fantastisk natur och upplevelserika aktiviteter. Följ med på en resa som stimulerar alla dina sinnen!

Resor

Klassiska resor

Utforska världens vackraste kustlinje. De klassiska Hurtigruten-resorna längs Norges kust består av fyra unika rutter som är tillgängliga året runt. Välj din perfekta resa baserat på längd, pris och olika avgångs- och ankomsthamnar.

Expeditionsresor Norge

Följ med på ett spännande äventyr i Norge - utanför Hurtigrutens linjetrafik mellan Bergen och Kirkenes. Upptäck Norge och andra spektakulära destinationer på ett av våra expeditionsfartyg.

Aktuella erbjudanden

Erbjudanden och rabatter för resor längs norska kusten med Hurtigruten.

Fartyg & hamnar

Fartyg som seglar längs Norges kust

Segla genom smala fjordar och besök charmiga hamnar med våra unika kustfartyg. De är designade för verkliga expeditioner och personliga möten i arktiska farvatten. Vart och ett av våra fartyg har sin egen unika atmosfär, stil och identitet, så du kan välja hur du vill uppleva den norska kusten.

Hamnar

Läs mer om de charmerande hamnar och städer du kommer att besöka på resan.

Praktisk information INspiration

Bilder

Upplev det majestätiska landskapet, kulturen och djurlivet längs Norges kust.

Filmer

Fördjupa dig i de äventyr du kan få uppleva på en resa i Norge

Sevärdheter

Utforska de naturliga underverken, hamnarna och djurlivet som du kan få se på din resa i Norge.

Upplevelser

Nordgående utflykter

Utforska den råa, vackra kustlinjen och upplev naturens under på våra spännande utflykter. Utflykter fr.o.m. 1 april 2018 - 31 maj 2020.

Sydgående utflykter

Utmana dig själv på en äventyrlig utflykt eller lär dig mer om Norge på en av våra sydgående utflykter. Dessa utflykter erbjuds 1 april 2018 - 31 maj 2020.