Den klassiska rundresan | Ny säsong 2023/2024

Följ med på originalresan under 12, 11, 7 eller 6 dagar eller välj mellan 12 olika korta resor.

Jubileumsfirande under 2023

För att fira 130-årsjubileumet av vår första segling den 2 juli 1893 kommer alla resor mellan 1 januari och 31 december 2023 att ha en rad nya inslag. Souvenirer i begränsad upplaga, föreläsningar som lyfter fram vår historia, tidlösa sjöfarartraditioner samt en speciell femrättersmeny i restaurangen ombord.

Boka nu Boka nu
Head Chefs from the Norwegian coast, Astrid Nässlander and Halvar Ellingsen, our new culinary ambassadors
Foto: Yann Bougaran

Vi presenterar våra matambassadörer

Astrid Nässlander och Halvar Ellingsen

Nu inleder vi ett samarbete med två prisbelönta kockar från den norska kusten, Astrid Nässlander och Halvar Ellingsen, som ska hjälpa oss att skapa nya menyer och inspirera nästa generation kockar i Norway's Coastal Kitchen.

Möt våra matambassadörer Möt våra matambassadörer
Head Chefs from the Norwegian coast, Astrid Nässlander and Halvar Ellingsen, our new culinary ambassadors
Foto: Yann Bougaran
Traditional red fishing cottages, called "Rorbu", in the town of Svolvær, Norway
Foto: Helfried Weyer / Hurtigruten

Härliga helgutflykter

Är du sugen på ett avbrott i vardagen och vill uppleva Norges vackra fjordar? Då är våra resor på två till fem dagar precis vad du söker.

Välj mellan 12 korta resor med alla våra sedvanliga erbjudanden: mat direkt från norska fjordar och gårdar i restaurangerna ombord samt en rad olika säsongsutflykter.

Boka nu Boka nu
Traditional red fishing cottages, called "Rorbu", in the town of Svolvær, Norway
Foto: Helfried Weyer / Hurtigruten