Upplev världen med oss

Res på spännande expeditionskryssningar med oss under 2023 och upplev världen – från Antarktis till Svalbard och Grönland.

Penguins in Antarctica
Foto: Stefan Dall

Antarktis

Det absolut bästa resmålet för en expedition

Äkta vildmark och spektakulära landskap ger en verklig känsla av äventyr. Utforskare har alltid dragits mot den okända sjunde kontinenten på grund av dess spektakulära natur och enastående djurliv. Om du besöker det här området kommer du att stöta på massor av pingviner, sälar och kanske också få se stora valar på nära håll.

Upptäck våra resor till Antarktis Upptäck våra resor till Antarktis
Penguins in Antarctica
Foto: Stefan Dall
En isbjörn i snön
Foto: Shutterstock

Svalbard

Isbjörnens konungarike

Den vackra norra delen av Arktis är olik allt annat på planeten. Glaciärer, praktfull tundra, havsis och midnattssolen skapar livslånga minnen. Svalbard ger möjligheten att möta ett rikt djurliv, från valar och polarrävar till ett fantastiskt fågelliv – för att inte glömma den riktiga härskaren över Svalbard, isbjörnen.

Upptäck våra resor till Svalbard Upptäck våra resor till Svalbard
En isbjörn i snön
Foto: Shutterstock
Whales in Greenland
Foto: Stian Klo

Grönland

Ett avlägset och fantastiskt land av is

Vackra Grönland bjuder på alltifrån glaciärer till gröna ängar. Landskapet är helt olikt något du sett tidigare. Detta är en plats som saknar ett riktigt vägsystem och en kryssning till sjöss är ett av de bästa sätten att lära känna ön på. På så sätt kan du ta dig till platser som du aldrig annars skulle sett.

Upptäck våra resor till Grönland Upptäck våra resor till Grönland
Whales in Greenland
Foto: Stian Klo