Äventyr för både kropp och själ

Det finns en expeditionskryssning för alla under 2024/2025 – från Islands heta gejsrar och Grönlands oslagbara skönhet till historiska hamnar, spännande städer och vidsträckta vyer i Europa.

Saint Malo, France
Foto: Shutterstock

Europa

Utforska gömda pärlor och en fascinerande historia

Det finns mycket att upptäcka på en expeditionskryssning i Europa – från historiska hamnar som Saint-Malo och Porto till vindpinade uddar omgivna av Atlantens vågor, samt spännande städer som Amsterdam, Hamburg och Lissabon. Besök Unescos världsarv och ta del av den rika historien och kulturen i Galicien, Baskien, Bretagne, Harlingen och många andra regioner.

Utforska alla nya resor till Europa Utforska alla nya resor till Europa
Saint Malo, France
Foto: Shutterstock
Whales in Greenland
Foto: Stian Klo

Grönland

Ett avlägset, fantastiskt land format av is

Grönland är ofattbart vackert. Upplev enorma isberg som glittrar i solljuset, vidsträckta landskap där de enda fotspåren kommer från myskoxe och fjällräv samt färgglada byar där lokalbefolkningen delar med sig av sin fascinerande historia. Det är något helt unikt med Grönland – upptäck det själv på en av våra expeditionskryssningar.

Utforska nya resor till Grönland Utforska nya resor till Grönland
Whales in Greenland
Foto: Stian Klo
Landmannalaugar, Fjallabak Nature Reserve, Iceland
Foto: Shutterstock

Island

Där is möter eld

Island är en geologisk smältdegel som bjuder på episka panoramavyer, häpnadsväckande landskap och fascinerande folktro. Upptäck landets heta källor, gejsrar och vattenfall – och ta ett bad i välgörande vatten uppvärmt av stenar långt inifrån jordskorpan. Du kommer att älska Reykjavík, en dynamisk och modern stad med fornnordiska rötter. En expeditionskryssning till Island innehåller allt för att mätta din reslust.

Utforska alla nya resor till Island Utforska alla nya resor till Island
Landmannalaugar, Fjallabak Nature Reserve, Iceland
Foto: Shutterstock