Livsförändrande upplevelser börjar här

Upptäck våra nya resor för 2021 och 2022.

Antarktis

– Det absolut bästa resmålet för en expedition

Äkta vildmark och spektakulära landskap ger en verklig känsla av äventyr. Utforskare har alltid dragits mot den okända sjunde kontinenten på grund av dess spektakulära natur och enastående djurliv. De antarktiska haven är fulla av exotiska marina djur. Om du besöker det här området kommer du att stöta på massor av pingviner, sälar och kanske också få se stora valar på nära håll.

Upptäck våra nya resor till Antarktis Upptäck våra nya resor till Antarktis
Upplev det magiska fenomenet total solförmörkelse.

Upplev en total solförmörkelse

Den 4 december 2021 kan en total solförmörkelse upplevas i Scotiahavet runt Sydorkneyöarna, nära den Antarktiska halvön. Detta fenomen kommer inte att inträffa här igen på runt 400 år. Ta vara på denna sällsynta möjlighet och följ med på en expeditionskryssning med Hurtigruten till Antarktis under den totala solförmörkelsen, en möjlighet som uppstår endast en gång under flera livstider.

Läs mer om solförmörkelsen och våra resor till Antarktis

Island

– Där is möter eld

Island, med dess hisnande och natursköna underverk, toppar många listor på vart man borde åka minst en gång i livet. Kombinationen av vulkaniskt drama, historia och kuperade landskap gör Island till ett spektakulärt och minnesvärt resmål. Utforska heta källor, gejsrar, vattenfall och glaciärer när vi upptäcker de dolda hemligheterna i vikingarnas land. Tack vare Golfströmmen har Island ett svalt, tempererat havsklimat.

Upptäck våra nya resor till Island Upptäck våra nya resor till Island

Svalbard

– Isbjörnens konungarike

Den vackra norra delen av Arktis är olik allt annat på planeten. Glaciärer, praktfull tundra, havsis och midnattssolen skapar livslånga minnen. Svalbard ger möjligheten att möta ett rikt djurliv, från valar och polarrävar till ett fantastiskt fågelliv – för att inte glömma den riktiga härskaren över Svalbard, isbjörnen.

Upptäck våra nya resor till Svalbard Upptäck våra nya resor till Svalbard

Fler resmål kommer snart!

Utforska hisnande äventyr, med expeditionsexperterna. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att bli en av de första som får veta mer om våra nya resor.

Registrera mig Registrera mig