Sydamerika

– Glömda städer och myllrande stadsliv
 • Hållbar expedition
  Segla med de mest miljömedvetna expeditionskryssningsfartygen genom ett varierat landskap fullt av ett fantastiskt djurliv och dolda pärlor.
 • Från regnskog till reliker
  Upplev den otroliga variationen i Sydamerika – från grönskande djungler och avlägsna öar till majestätiska påminnelser om framstående civilisationer.
 • Färgrika och historiska
  Gå iland i de fascinerande hamnarna och städerna i Ecuador, Peru och Chile för att utforska deras rika historia och kultur.
 • Bortom sjörutterna
  Utforska med paket som inkluderar Inkarikets underverk Machu Picchu och det sagolika djurlivet på Galápagosöarna.

Kryssningar i Sydamerika

Utforska flere destinationer

Hitta din resa bland våra destinationer runt om i världen.

Res med experterna

– Ditt expeditionsteam i Sydamerika

Våra experter finns med ombord för att skydda både resenärerna och de orörda, ömtåliga miljöerna. De har också en ovärderlig roll som värdar under hela expeditionen.

Ledare och lärare

Under våra expeditioner i Sydamerika leder expeditionsteamet aktiviteter som korta vandringar, museibesök, provsmakningar av mat och kulturella framträdanden på land. Före varje aktivitet går expeditionsteamet igenom potentiella risker och vilka regler som gäller för att skydda det lokala djurlivet.

“Våra experter finns med ombord för att skydda både resenärerna och de orörda, ömtåliga miljöerna. De har också en ovärderlig roll som värdar under hela expeditionen”

– Helga Kristensen, assisterande expeditionsledare/biolog