Res med världens första hybriddrivna expeditionsfartyg. Flyg inkluderat!

Boka senast den 8 juli 2019 och få flyget inkluderat i priset på alla expeditioner med MS Roald Amundsen under 2020.

Hos Hurtigruten har innovation stått i fokus i över 125 år och under 2019 sjösätter vi världens första hybriddrivna expeditionsfartyg, MS Roald Amundsen. Vi önskar att markera detta genom att erbjuda dig mycket bra priser på alla hennes expeditioner under 2020.

Vi har gjort det enkelt för dig; om du bokar senast 8 juli 2019 inkluderar vi flyget tur/retur Stockholm i priset. Om du hellre önskar att resa från Oslo eller Köpenhamn hjälper vi dig också med detta. Ta kontakt för exakt pris.

 

Gå ombord för ett äventyr utan motstycke med ledaren inom antarktiska expeditionskryssningar. Bekanta dig med nyfikna och orädda antarktiska djur som pingviner, valar och sälar i deras naturliga livsmiljö. Gå iland på jordens mest unika och avlägsna plats. Utforska den frusna vildmarken på dagliga landstigningar och olika aktiviteter.

 

Segla med föregångarna inom expeditionskryssning till det fantastiska Alaska och utforska ett sant gränsland med en stark känsla av äventyr. Upplev den vidsträckta vildmarken, vackra fjordar, vikar, glaciärer, isberg och bergskedjor, en verklig fest för alla dina sinnen.

 Gå ombord för en upptäcktsresa längs USA och Kanadas öst- eller västkust, ombord på små och moderna expeditionsfartyg. Hänförs av kustlandskapens variationsrikedom. Upplev öar, fjordar, berg och det rika djurlivet längs de kuperade kusterna.

 Detta är en alldeles speciell expedition för verkliga upptäcktsresande. Våra unika kunskaper om extrema förhållanden gör oss till en av de få som kan erbjuda seglatser genom Nordvästpassagen. Segla i kölvattnet av kända upptäcktsresande, omgiven av ett landskap av glaciärer, berg och vidsträckta slätter, allt spektakulärt och orört.

 Res till den sprudlande kontinenten Sydamerika och upptäck dolda pärlor och livliga städer. Res ombord expeditionsfartygen MS Roald Amundsen.

 Upplev allt från grönskande djungler och tropiska öar till en genuin västindisk kultur, fantastiskt djurliv, nationalparker och historiska städer ombord en resa til Karibien och Centralamerika. Segla med ledaren inom hållbara utforskningsresor. Få kunskap om ekoturism och hur vi kan bevara våra i det närmaste orörda destinationer och lokala samhällen.

 

Vi har gjort det enkelt för dig. Boka senast den 8 juli så får du allt detta inkluderat i priset.

 • Expeditionsresa med MS Roald Amundsen i vald hyttkategori. Samtliga hytter är utsides eller balkonghytt
 • Helpension ombord inklusive dryck (fartygets öl och vin, läsk och mineralvatten i samtliga restauranger på
  expeditioner från och med den 1 april 2020)
 • Flyg tur/retur Arlanda och eventuella inrikesflygningar på destinationen
 • Transfer från/till flygplatsen/hotellet till fartyget
 • Eventuella inkluderade hotellövernatningar på destinationen med frukost
 • Vind- och vattenavstötande jacka
 • Professionellt engelsktalande expeditionsteam
 • Én aktivitet/utflykt per dag
 • Aktiviteter och föredrag ombord
 • Kaffe och te under hela dagen
 • Gratis wi-fi ombord för alla gäster. Tänk på att vi befinner oss i avlägsna områden med begränsad uppkoppling.
  Streaming stöds inte.

EJ INKLUDERAT:

 • Bokningsbara utflykter i land med våra lokala samarbetspartner och dricks (besättningen förväntar sig ingen
  dricks)
 • Reseförsäkring

Kampanjvillkor: Erbjudandet gäller nya bokningar med MS Roald Amundsen i2020. Samtliga hyttkategorier. Kan kombineras med 1893 Ambassadør rabatt. Kan inte kombineras med andra kampanjer/erbjudanden. Gäller inte gruppresor. Vanliga avbokningsvillkor gäller