Uppfyll drömmen om Antarktis, Svalbard eller Island

Följ med på ett äkta äventyr på en av våra expeditionskryssningar till Arktis och Antarktis under 2019 och få upp till 10 950 kr i rabatt om du bokar t.o.m. 15 april 2019.

Nedan hittar du alla expeditions-kryssningar som är inkluderade i kampanjen. Du kan boka din resa på hemsidan - rabatten är redan avdragen på priset. 

Upptäck höjdpunkterna i Arktis om bord MS Spitsbergen! Vi tar dig med till Island, som imponerar med magiska landskap och myllrande fågelliv, den isolerade ön Jan Mayen, som sticker upp ur den mittatlantiska ryggen och till sist till Svalbards arktiska öar längst upp i norr för att spana efter valross och isbjörn

5 450 kr i rabatt pr. person

 

1 600 kr i rabatt pr. person

 


Isolerat, orört och förtrollande. Låt jordens kallaste kontinent värma ditt hjärta. Låt elementen styra och lär känna Antarktis vita ensamhet och det orädda djurlivet här. På polarexpeditionen får du först uppleva Sydamerikas magi innan det är dags att starta äventyret vid världens ände. Följ med på upptäcktsresa ombord på MS Fram eller hybridfartygen MS Roald Amundsen

10 950 kr i rabatt pr. person

 

5 450 kr i rabatt pr. person

 

Enkelhytter utan tillägg eller få 8.200 kr i rabatt pr. person

 

Fakta om kampanjen:

  • Bokningsperiod: 6 mars t.o.m 15. april 2019
  • Erbjudande: Upp till 10 950 kr per person i rabatt på utvalda resor under 2019
  • Avreseperiod: 2019

Kampanjvillkor:

Erbjudandet gäller nya bokningar på utvalda resor Antarktis och Arktis under 2019. Rabatten gäller på själva seglingen (inte på eventuella flygresor, hotellövernattningar, utflykter eller transfers). Rabatterat pris kommer automatiskt upp i bokningsprocessen när man bokar som vanligt. Kan kombineras med 1893-Ambassadörsrabatt. Kan inte kombineras med andra kampanjer/erbjudanden. Gäller inte gruppresor. Vanliga avbeställningsregler gäller.