Vi bjuder på flygresan till Antarktis, Grönland eller Island – eller få upp till 7690 kr i rabatt på resor till Alaska och Svalbard.

Följ med på ett äkta äventyr på en av våra expeditionskryssningar till spännande destinationer år 2020. Vi bjuder på flygresan på expeditionsresor till Antarktis, Grönland och Island. På resor till Alaska och Svalbard kan du få upp till 7690 kr rabatt per person.

Vi bjuder på flygresan till Antarktis, Grönland eller Island

Hurtigrutens unika arv kombinerat med mycket erfaren besättning och små expeditionsfartyg gör att vi kan erbjuda spännande och naturnära upplevelser i världens mest avlägsna områden. Boka din expeditionsresa till Antarktis, Grönland eller Island under 2020 senast den 4 november 2019 så bjuder vi på flygresan tur/retur Stockholm, Köpenhamn eller Oslo.

Villkor: Erbjudandet gäller nya bokningar med avresa under 2020. Transfer är inkluderat. Kan kombineras med Ambassadörrabatt. Kan inte kombineras med andra kampanjer/erbjudanden. Gäller inte gruppresor. Vanliga avbokningsregler gäller.

Antarktis

 

Få upp till 7690:- rabatt på resor till Svalbard

Hurtigruten har lång erfarenhet av expeditioner till Svalbard. Ända sedan 1896 har vi utforskat detta område. I dag använder vi vår lokalkännedomen till att ge dig det bästa från denna naturpärlan. Boka din resa till Svalbard med MS Spitsbergen för 2020 senast den 4 november 2019.

 

Få upp till 5495:- rabatt på resor till Alaska

Med sin unika erfarenhet av extrema miljöer är Hurtigruten din perfekta partner för aktiva upptäcksfärder i Alaskas och Kanadas dramatiska vildmark. Upplev den mäktiga vildmarken som sträcker sig så långt ögat kan nå. Upptäck spektakulära fjordar, havsvikar, isberg, fjällkedjor, glaciärer och orörda skogar med världens mest moderna och miljövänliga hybridfartyg Roald Amundsen. Boka din resa till Alaska senast 4 november 2019.  


Skriva ut eller dela sidan?