Minisemester längs norska kusten för bara 1093:- per dygn!

Nu kan du följa med på en tur längs norska kusten för endast 1093:- per dag. Läs mer om erbjudandet och resorna, maten och expeditionsteamen ombord, samt vårt skräddarsydda program för barn.

Sommarerbjudande: Upplev norska kusten för 1093:- per dag

Nu sänker vi priserna på sydgående resor med Hurtigruten som varar i upp till fyra dygn i juli och augusti. Upplev världens finaste natur och vackra kuststäder i en resa för 1093:- per dygn.

Erbjudande:

 • Pris från: 1093:- per person
 • Längd: Upp till 4 dygn
 • Riktning: Sydgående
 • Reseperiod: 11 juli – 14 augusti 2017
 • Inkluderat i priset: Resa med Hurtigruten I ospecificerad hytt med frukost.

Boka din resa direkt hos oss på Hurtigruten. Prisex. inkluderar frukost och gäller per person när minst två personer reser tillsammans och delar insides hytt. Erbjudandet gäller endast nya bokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

Utvalda rabatterade resor:

Upplev norska kusten med Hurtigruten!

Livet ombord

Läs mer om vad du kan uppleva ombord, såsom fantastisk mat, expeditionsteamet och vårt specialanpassade program för barn – Young Explorers. 

 • nck-brochure.jpg

  Norway's Coastal Kitchen - En resa genom världens bästa skafferi

  Vår satsning på närproducerad mat genomsyrar hela fartygsflottan. Vi samarbetar med lokala leverantörer längs hela kusten så att den mat du serveras ska få så kort resväg och så rik smak som möjligt.

  Bakom alla de lokala produkter vi serverar döljer sig en intressant historia om livet längs norska kusten. De lokala leverantörerna brinner inte bara för att leverera de bästa råvarorna, de vill också förmedla sina kunskaper och berätta om vardagslivet på de platser vi besöker. Den mat vi serverar är baserad på färska, smakrika råvaror från vår långsträckta kust och därför kallar vi vårt kök för Norway’s Coastal Kitchen.

  Läs mer om Norway’s Coastal Kitchen

 • ye_brochure.jpg

  Låt barnen vara young explorers!

  På tre av våra fartyg längs norska kusten erbjuder vi nu Young Explorers för nyfikna och aktiva äventyrare i åldrarna 7 till 13 år. Young Explorers ser till att hålla barnen aktiva och nyfikna. De får en djupare förståelse för naturen, klimatet och kulturen och de får lära sig mer i olika ämnen såsom djurliv, historia, berömda upptäckare och lokal mat. Varje dag arrangeras aktiviteter ombord med anknytning till dessa teman. 

  Deltagandet i Young Explorers är gratis och finns tillgängligt på utvalda avgångar längs norska kusten med MS Finnmarken, MS Midnatsol och MS Trollfjord.

  Läs mer om Young Explorers-programmet

 • et_brochure.jpg

  Expeditionsteamet ombord

  2016 introducerade Hurtigruten ett helt nytt koncept där äventyrare erbjuds mer aktiva upplevelser längs den norska kusten. På dessa resor får du utöver den klassiska Hurtigruten-resan också uppleva unika utflykter, föredrag och aktiviteter som får dig att känna dig som en äkta polarhjälte.

  En tur längs kusten med våra expeditionsteam ger en extra dimension till resan. Vi tar dig rakt in i hjärtat av kust-Norge och ger dig möjlighet att utforska naturen och kulturen på ett mer aktivt sätt, med egna utflykter och aktiviteter ombord som varierar med årstiderna.

  Läs mer om expeditionsteamet och avgångar 

 • Livet längs norska kusten: Hurtigruten rekommenderar

  Den långsträckta, vackra norska kusten bjuder på en massa möjligheter – till land och till sjöss. Här är några upplevelser du inte bör missa i sommar:

  1. Kulturella evenemang längs norska kusten

  I år händer det mer än någonsin i kuststäderna och byarna längs kustlinjen i Norge – från matfestivaler och sillbord på Vestlandet till cykelturer och musikfestival i norr.

  Undrar du vad som sker när? Vi har gjort en översikt över kulturella evenemang, festivaler och andra stora upplevelser längs kajen under 2017. Upptäck dolda pärlor och ta del av det fartfyllda norska kulturlivet!

  2. Utforska Lofoten

  Internationella gäster och pressen är eniga: Lofoten är en av de råaste destinationerna i världen. Upplev den spektakulära naturen runt Lofoten och Vesterålen.

  Efter ha seglat igenom Trollfjorden och Raftsundet, ankommer vi till Svolvær 18.30 på den sydgående resan. Om du vill segla vidare med oss eller utforska Lofoten på egen hand, är Hurtigruten det perfekta färdmedlet för att uppleva allt Lofoten har att bjuda på.

  3. Magiska midnattssolen

  Istället för att tvinga dig själv till sömns, ta med dig Hemingway eller Hamsun upp på däck och njut av det vackra ljuset under natten.

  Fenomenet midnattssolen kan du bara uppleva norr om polarcirkeln. Här kan du uppleva midnattssolen:

  Vi önskar dig hjärtligt välkommen ombord!

  Skriva ut eller dela sidan?