Efterprogram San Diego

Förläng din vistelse med en övernattning i hjärtat av San Diego och besök höjdpunkterna i ”Amerikas finaste stad” under en spännande guidad tur.

 • Upptäck Cabrillo National Monument och sydspetsen på halvön Point Loma
 • Bo på ett fint hotell i det historiska Gaslamp Quarter
 • Njut av sightseeing i det kulturella hjärtat av San Diego med ett besök till gamla stan
 • På destinationen

  Nordamerika

 • Årstid

  Tillgängliga hela året

 • Längd

  2 dagar

 • Min. antal deltagare

  10

 • Bokningskod

  SANPOST22, SANPOST23

 • Från

  kr 3 949

Planerad resplan efter sjöresa

Dag 1: San Diego / Avstigning

Efter avstigningen börjar din fem timmar långa sightseeing för att få ut så mycket som möjligt under besöket i San Diego.

Börja ditt äventyr med ett besök till Gaslamp District och San Diego Downtown. När området började utvecklas på 1860-talet kallades området som nu är känt som Gaslamp Quarter ”New Town”, i kontrast till ”Old Town” som var den spanska koloniala bosättningen i San Diego. Även om inte gaslyktor var kvarterets huvudsakliga ljuskälla så valdes det som symbol för ”Gaslamp Quarter” under återuppbyggnaden som påbörjades under 1980-talet. Under turen åker vi förbi höjdpunkter i Downtown San Diego som till exempel Petco Park, San Diego Convention Center, Santa Fe Depot och hamnområdet Embarcadero.

Fortsätt sightseeingen med en tur till den prisbelönta bron mellan San Diego och Coronado som snabbt blev ett landmärke när den invigdes den 3 augusti 1969. Den karaktäristiska kurvan och brons svepande form var buktens första stora struktur och gjorde att ön Coronado kopplades samman med staden San Diego. Bron är också en perfekt inkörsport mellan Coronado och alla sevärdheter som finns kring San Diego.

Därefter åker ni vidare till gamla stan i San Diego, stadens historiska hjärta och Kaliforniens första bosättning från 1769, som skapades som ett fort. Det här är den perfekta platsen att tillbringa lite egentid: vandra bland de frodiga trädgårdarna, strosa i de många specialiserade butikerna som har skatter från hela världen eller ät lunch på en av de många lokala barerna eller restaurangerna. Gamla stan är hela året en plats för mat, folklore och mycket skoj. Fira San Diegos kulturarv och sola dig i Kalifornien-stämningen.

Fortsätt din resa med ett besök till Cabrillo National Monument som ligger på sydspetsen av halvön Point Loma i San Diego. Parken erbjuder en vacker utsikt över San Diegos hamn och stadssiluett, och i klart väder kan du njuta av utsikten över Stilla havet. Turen avslutas på eftermiddagen på det centralt belägna hotellet i Downtown San Diego, så att du kan tillbringa resten av dagen som du vill före din övernattning. Du kanske vill passa på att gå en promenad längs San Diegobukten, där kryssningsterminalen, Navy Pier och Seaport Village ligger.

Dag 2: San Diego / Avgång

Njut av frukosten på hotellet, vilket avslutar ditt semesterprogram efter kryssningen.

San Diego har mycket att erbjuda. Du kanske vill förlänga din vistelse med ett par extra nätter? Det är upp till dig.

Observera att turordningen för platserna vi besöker kan variera.

Praktisk information

Detta ingår:

Priset inkluderar en hotellövernattning på ett centralt beläget hotell i San Diegos Gaslamp district, inklusive en amerikansk frukost, bagageservice på hotellet, 5-timmars ”Stadsutflykt” med engelsktalande guide inklusive transfer från piren till hotellet.

Ingår ej: Dricks, lunch och middag

Kommentarer/övrigt:

 • Rundturen börjar den dag vi stiger i land.
 • Om det minsta antalet deltagare inte uppnås, förbehåller vi oss rätten att ställa in programmet upp till 6 veckor före avresa.
 • Kan på begäran anpassas för gäster med begränsad rörlighet.