Hedda Felin

Chief Executive Officer, Hurtigruten Norway

Hedda Felin

CEO, Hurtigruten Norge

Hedda blev CEO för Hurtigruten Norway i mars 2021 och leder driften av flottan för Hurtigrutens resor längs den norska kusten. Hon inledde sin karriär som managementkonsult med ansvar för internationella projekt innan hon fortsatte till Statoil/Equinor. Hon har haft ett antal chefstjänster under 15 år, bland annat Head of CEO Office och Senior Vice President för UK Continental Shelf och ledande chefspositioner i globala verksamheter inom säkerhet, hållbarhet och verksamhetsdrift. Hon har

jobbat i Skandinavien, Frankrike, Storbritannien, Kina och Guinea. Hennes favoritresmål med Hurtigruten är rutten mellan Tromsø och Kirkenes som hon älskar för den orörda naturen och områdets fascinerande historia. Hon är också svag för Bremnes, Kvæfjord och södra Troms där hon kan se Hurtigruten passera Andøya.

Hedda studerade internationell politik och ledarskap på högt ansedda Institut d’Etudes Politques de Paris i Frankrike och talar flytande franska.

På fritiden älskar hon att segla och surfa på sommaren och att åka skidor och vandra på vintern. Hon gillar att spendera tid med familjen och är en engagerad idrottsförälder som ofta syns på läktaren när hon hejar fram hockeyklubben Jar.

Du kan följa Heddas äventyr som CEO för Hurtigruten Norway på LinkedIn.