Bergen - Trondheim

Bergen, staden mellan de sju fjällen, och Unescolistade Bryggen ger en perfekt start på resan norrut mot Trondheim. Turen tar tre dagar med höjdpunkter som Ålesund, Geiranger, Romsdalsalpene, Molde och inte minst medeltidsstaden Trondheim.

Dag 1. Trivsam afton i Bergen

Starta resan med en bättre middag och en trevlig kväll ombord på Hurtigruten. Fartyget tar emot gäster från kl. 16.00. Avgång kl. 22.30.

Dag 2. Nordvestlandet och Ålesund

Börja dagen i konferensavdelningen. Kl. 12 lägger båten till vid kaj i Ålesund. Med tre möjliga timmar i land kan ni följa med på Hurtigrutens inspirerande jugendvandring i staden. Därefter samlas gruppen i konferensavdelningen igen ombord och fortsätter sina möten under resten av eftermiddagen. Senare på kvällen njuter ni av nordvestlandets dramatiska kust i solnedgång medan köket diskar upp efter den goda middagen.

Dag 3. Trondheim

Hurtigruten lägger till vid kaj i Trondheim kl. 06.00. Men stressa inte, ni har god tid på er att checka ut och eventuellt ha några avslutande möten. Också i Trondheim erbjuder Hurtigruten flera utflykter som ni självklart har möjlighet att delta i, t.ex. Nidarosdomen och Ringve Musikhistoriska Museum, sjöhjälten Tordenskiolds barndomshem eller en tur ut till den fascinerande Munkholmen.

Vill du veta mer om Hurtigrutens rika och unika erbjudande, ring 0771-990 490, eller e-posta till [email protected]