Landing with MS Roald Amundsen's expedition team in Antarctica

Träffa vårt Expeditionsteam

På alla våra expeditionsseglingar runt om i världen finns ett expeditionsteam ombord på fartyget - en engagerad grupp som hjälper dig att upptäcka ännu mer av del av världen du besöker.

Våra expeditionsteam älskar äventyr. Ombord har vi med oss experter i bland annat marinbiologi, arktisk överlevnad, oceanografi, fotografi som alla är med och gör din resa till ett oförglömligt äventyr.

Medlemmarna i våra expeditionsteam har stora kunskaper om de områden vi passerar och älskar att dela med sig av dem. De fungerar också som värdar både ombord och i land. Med stor äventyrslust och hängivenhet till naturen skapar de en trivsam och lärorik miljö för våra gäster.

Våra expeditionsteam välkomnar dig till spännande utflykter och fascinerande föredrag och ser till att du får ut så mycket som möjligt av din resa.

Läs mer och träffa våra expeditionsteam nedan.

Karin Strand

Expeditionsledare på MS Fram och MS Midnatsol

Vad är det bästa med ditt arbete? ”Jag får arbeta i ett team som älskar sitt arbete och som jag får dela alla dessa underbara naturupplevelser i några av världens mest orörda områden med. Arbetsdagarna är långa och vi arbetar mycket, men energin kommer automatiskt när man älskar sitt jobb”.

Se en video på Karin, där hon visar upp Hurtigrutens nya fartyg MS Roald Amundsen.

Lär känna våra expeditionsteam

Lär känna expeditionsteamens medlemmar för varje destination och se vad de kan erbjuda dig under din resa med Hurtigruten:

Utforska The Green Pioneer MS Roald Amundsen

Läs mer