Vild natur, vulkaner och unika äventyr

Upplev Grönlands enorma vildmarker och Islands fantastiska geologiska formationer. Nu ingår flyg och förprogram i priset och dessutom får du utvalda aktiviteter och utflykter.

En liten båt i en stor vattenförekomst
Foto: Marie Therese Lehner Hautle

Vad som ingår

  • Flygresan Stockholm – Reykjavik t/r i ekonomiklass.
  • Förprogram i Reykjavik som inkluderar: En natt på hotell med frukost, en heldag med rundturen Golden Circle och lunchbuffé, besök vid Secret Lagoon, och engelsktalande guide på utflykten
  • Expeditionskryssning i vald hyttkategori med frukost, lunch och middag samt dryck (husets öl och vin, läskedryck och mineralvatten) och ett urval av inkluderade aktiviteter.

Kontrollera din resa för fullständig översikt.

Se alla packetresor Se alla packetresor
En liten båt i en stor vattenförekomst
Foto: Marie Therese Lehner Hautle

Utvalda resor

Förprogram i Reykjavik

Under förprogrammet i Reykjavik får du möjlighet att se några av öns höjdpunkter. I programmet ingår övernattning på ett centralt beläget hotell i Reykjavik, den ikoniska rundturen Golden Circle där vi tar dig till den vackra Þingvellir nationalpark, samt ett stopp vid Secret Lagoon, där du kan koppla av med ett bad i en het källa.

Läs mer Läs mer
En stor vattenförekomst intill havet
Foto: Hurtigruten

Grönland

Grönland är inte bara världens största ö – passande nog hittar du här också världens största nationalpark och världens största fjordsystem. Utöver kultur och djurliv, handlar våra expeditionskryssningar på Grönland främst om öns vildmarker som det finns ett imponerande överflöd av.

Se alla expeditioner till Grönland Se alla expeditioner till Grönland
En stor vattenförekomst intill havet
Foto: Hurtigruten
Seljalandsfoss waterfall

Island

Island behöver knappast någon introduktion. Det omväxlande landskapet format av is och eld är känt över hela världen, och har påverkat både kulturen och levnadsvillkoren för de människor och djur som bor där. Vi utforskar Island från havet, vilket ger dig ett helt nytt och unikt perspektiv på ön. Men vi går också i land på flera ställen, så att du kan få uppleva den otroliga naturen här på nära håll.

Se alla expeditioner till Island Se alla expeditioner till Island
Seljalandsfoss waterfall