Vår längs Norges kust

Upplev Norges förtrollande kust! Följ med oss på en vinter- eller vårresa från Oslo till Nordkap ombord på MS Trollfjord. Boka din resa med Nordkapsexpressen idag och få upp till 30 % rabatt.

Lyngenfjorden, Norway
Lyngenfjorden, Norway
Foto: Photo: Hurtigruten

Njut av våren med oss och få upp till 30 % rabatt

Vi har startat våra kryssningar med Nordkapsexpressen från Oslo och Bergen, en resa som tar dig runt Norges sydligaste punkt och hela vägen upp till Nordkap. Om du bokar senast 13 november får du upp till 30 % rabatt.

Läs mer om erbjudandet Läs mer om erbjudandet
Lyngenfjorden, Norway
Lyngenfjorden, Norway
Foto: Photo: Hurtigruten

Hitta resan som passar dig med Nordkapsexpressen

MS Trollfjord

Nyrenoverade MS Trollfjord bjuder på många upplevelser för att göra din resa så fantastisk som möjligt. Fartyget har en tidlös och klassisk interiör med bekvämligheter som bjuder in till aktiva dagar och avkopplande kvällar. Du kan se fram emot välsmakande måltider i restaurangen, intressanta aktiviteter med Coastal Experience-teamet och andra oförglömliga upplevelser.

Läs mer om MS Trollfjord Läs mer om MS Trollfjord

Din mat- och dryckesupplevelse

Vårt prisbelönta matkoncept, Norway's Coastal Kitchen, är en av höjdpunkterna på Nordkapsexpressen. Tack vare de nya hamnarna vi besöker får kockarna nya leverantörer och råvaror att använda sig av, vilket kommer att sätta extra krydda på resan.

Läs mer om upplevelsen här Läs mer om upplevelsen här
Norrskenskatedralen, Alta
Norrskenskatedralen
Foto: Tommy Simonsen

Nya hamnar och utflykter

Med Svalbardexpressen och Nordkapsexpressen lägger vi till i både nya och gamla hamnar. Med i genomsnitt sex timmar i varje hamn har du gott om tid för sightseeing, och du kan dessutom följa med på exklusiva utflykter i 16 olika kustsamhällen för att fördjupa dig ännu mer.

Läs mer om våra utflykter Läs mer om våra utflykter
Norrskenskatedralen, Alta
Norrskenskatedralen
Foto: Tommy Simonsen
En närbild av ett snötäckt berg
Foto: Naturfoto / Jan R. Olsen

Vår norrskensgaranti

Under perioden 26 september till 31 mars har vi norrskensgaranti på alla hela resor längs norska kusten som varar minst 11 dagar.

Om vi inte ser norrskenet från fartyget under resan ger vi dig en 6 dagars södergående eller 7 dagars norrgående klassisk resa med Hurtigruten längs norska kusten utan kostnad

Läs mer om vår norrskensgaranti Läs mer om vår norrskensgaranti
En närbild av ett snötäckt berg
Foto: Naturfoto / Jan R. Olsen