Boka om din inställda kryssning

För gäster som påverkas av inställda kryssningar längs den norska kusten erbjuder vi en flexibel och riskfri policy för ombokning. Fyll i formuläret för att dra nytta av detta erbjudande.

När du skickar in formuläret bekräftar vi att du inte vill följa med på din nuvarande bokade kryssning eller resa och vi kommer därför att släppa din hytt (om bokning finns).

Ombokningspolicy för inställda resor

  • För alla gäster som bokat en inställd kryssning erbjuder vi gratis ombokning till en framtida resa med Hurtigruten Expeditions eller en resa längs den norska kusten med avgång fram till den 31 mars 2023.

  • En ändrad bokning kommer att utfärdas som en kupong för en framtida kryssning i enlighet med informationen i avbokningsbrevet som vi har skickat ut.

  • Din kupong för en framtida kryssning måste användas senast 31 december 2022.

  • Kupongen kan kombineras med alla andra erbjudanden för resor längs den norska kusten som är giltiga vid tidpunkten för ombokning.

  • Obs! Du behöver inte ha bestämt exakt vilken resa längs den norska kusten du vill omboka till när du skickar det inledande formuläret till oss.

  • Erbjudandet gäller endast bokningar som har ställts in av oss. Beslutet att ställa in resan verkställdes när det officiella avbokningsbrevet skickades från oss till dig eller din resebyrå. Erbjudandet gäller inte gäster som redan har accepterat vårt tidigare erbjudande om ombokning för en annan resa med avgång innan denna tid/detta datum.

Mer information

If you would like to request other solutions instead of using our rebooking offer, please fill out this feedback form.