Säkrare tillsammans

Din säkerhet har högsta prioritet för oss.

Tryggt att boka

Book with confidence

I dessa tider av reserestriktioner vet vi att det kan kännas riskabelt att boka en expeditionskryssning eller resa längs den norska kusten. För att du ska slippa den risken har vi infört en ny policy för ombokning för alla våra avgångar under 2021.

Vår ”Boka tryggt”-garanti inkluderar:

  • Gratis ombokning
  • endast 5 % deposition
  • 100 % återbetalning
Läs de fullständiga villkoren och boka nu Läs de fullständiga villkoren och boka nu
Book with confidence

Det är tryggt att resa med oss

Vi är stolta över att kunna berätta att Ørjan Olsvik, professor i medicinsk mikrobiologi, har tagit plats som rådgivare i vårt företag. Han kommer att dela mer än 10 års erfarenhet av infektionskontroll med våra medicinska team ombord och hjälpa oss att bedriva verksamheten så säkert som möjligt. Några av de organisationer som redan dragit nytta av hans expertis inkluderar WHO, FN, NATO och det amerikanska smittskyddsinstitutet CDC.

Vad vi gör

Social distansering Vi reser med minskad passagerarkapacitet och har förändrat hur vi driver våra restauranger och inrättningar, samt hur vi genomför våra landstigningar för att ge dig mer utrymme.

Munskydd Alla besättningsmedlemmar bär munskydd eller visir och följer det striktaste protokollet för handhygien.

Testning Alla besättningsmedlemmar måste genomgå regelbundna temperaturmätningar och fylla i ett självdeklarationsformulär för covid-19 innan de tillåts ombord.

Städning Förutom att städa ordentligt varje dag desinficeras alla hytter helt efter utcheckning. När en kryssning avslutas rengörs fartyget grundligt för att vara redo för nästa äventyr. Alla gemensamma utrymmen rengörs och genomgår foggning flera gånger om dagen. Vi använder certifierade rengöringsprodukter som har bevisats eliminera covid-19.

Vi följer alla nödvändiga säkerhetsåtgärder i enlighet med de senaste riktlinjerna från lokala myndigheter.

Vad du gör

Självdeklarationsformulär Du måste bekräfta att du inte har några symtom på covid-19 innan du tillåts stiga ombord och du måste fylla i och skicka in ett självdeklarationsformulär.

Krav för febermätning och snabbtester Vid ombordstigning och utanför våra restauranger kommer du att genomgå en kontaktlös febermätning för att kontrollera din kroppstemperatur. Du måste gå med på att testas av vårt medicinska team om mätningen visar att du har en hög kroppstemperatur.

Tester före expeditionskryssningar Innan ombordstigning måste du uppvisa ett negativt covid-19-test som inte är äldre än 72 timmar.

Munskydd, social distansering och handrengöring Du måste bära munskydd vid ombordstigning och avstigning, i korridorer, trappor, föreläsningssalar, i vetenskapscentret och på andra ställen där social distansering inte är möjligt.

Håll minst en meters avstånd från andra passagerare och rengör händerna ofta.

Strikta hälsoprotokoll

Din säkerhet har högsta prioritet för oss. Vi har vidtagit flera omfattande åtgärder på alla våra fartyg, som är utformade för att hålla dig säker från covid-19. Vi uppdaterar ständigt dessa åtgärder i enlighet med de senaste riktlinjerna från lokala myndigheter. Du måste gå med på att följa alla rådande restriktioner för resor i landet där din resa börjar och slutar.

Strikta hälsoprotokoll

Din säkerhet har högsta prioritet för oss. Vi har vidtagit flera omfattande åtgärder på alla våra fartyg, som är utformade för att hålla dig säker från covid-19. Vi uppdaterar ständigt dessa åtgärder i enlighet med de senaste riktlinjerna från lokala myndigheter. Du måste gå med på att följa alla rådande restriktioner för resor i landet där din resa börjar och slutar.

Regler för inresa i Norge

För våra kryssningar i Norge kommer den norska regeringen regelbundet med uppdateringar som rör reserestriktioner kopplade till coronaviruset. Du hittar den senaste informationen här

Innan ombordstigning

För att skydda andra gäster och vår besättning måste vi se till att de som går ombord på våra fartyg inte är smittade med covid-19 eller andra smittsamma sjukdomar. Det är viktigt att du uppger sanningsenligt att du inte...

Städning

Städningen på våra fartyg har alltid utförts enligt högsta tänkbara standard. Den har förbättrats ytterligare med nya rengöringsprotokoll för att förhindra spridningen av covid-19.

Tester för besättning och rutiner

Besättningen finns där för att se till att din resa blir så bekväm som möjligt. För att hålla alla säkra ber vi varje besättningsmedlem att följa ett antalstrikta protokoll.

Se alla våra säkerhetsprotokoll

Utforska våra destinationer

Se våra specialerbjudanden