Norrskensgaranti

Vi vet att ingen resa norr om polcirkeln är komplett utan att ha fått uppleva norrskenet minst en gång under resan. Faktum är att vi är så säkra på att du kommer att få se norrskenet under din 11- eller 12-dagarsresa att vi ger dig en ny 6- eller 7-dagarsresa om norrskenet inte syns till.*

Gör dig redo att jaga norrskenet med Hurtigruten idag!

Hitta din resa

Allmänna villkor

*Garantin gäller för alla nya bokningar på klassiska rundresor, med avresa från den 1 oktober till 31 mars. Se fullständiga villkor nedan. Förekomsten av norrsken definieras som en iakttagelse från fartyget som registreras av fartygets däcksbefäl och som meddelas passagerarna ombord. Förekomsten av norrsken kan pågå allt från några minuter till några timmar, och fartygets beslut om huruvida norrsken förekom är slutgiltigt. Vi hoppas att du kommer att få se norrsken när du åker på den klassiska rundresan, men vi kan inte kan hållas ansvariga om du inte gör det.

Vi lovar emellertid att om inget norrsken förekommer så som det har definierats ovan under din resa, välkomnar vi dig tillbaka på en ny kryssning med oss.

Läs mer om våra resor på 6–7 dagar:

7 dagar - Klassisk resa norrut Bergen - Kirkenes
6 dagar - Klassisk resa söderut Kirkenes - Bergen

Med reservation för följande:

Du kan åka på en 6- eller 7-dagars klassisk resa, med avresa mellom 1 oktober og 31 mars i en ospecificerad insideshytt med två enkelsängar och helpension (du kan uppgradera till en annan hyttklass mot en extra kostnad i mån av tillgänglighet). Hurtigruten förbehåller sig rätten att när som helst dra tillbaka eller ändra erbjudandet. Kontrollera statusen för aktuella erbjudanden vid bokningstillfället. Om inget norrsken förekom under din resa måste du kontakta oss inom 28 dagar från och med hemkomstdatumet för att kunna ta del av erbjudandet och boka en 6- eller 7-dagarskryssning. Ett urval av avresedatum kommer att tillhandahållas. Erbjudandet inkluderar inte flyg, transfer, alla kostnader ombord, utflykter, bagagehantering. Erbjudandet gäller inte för ombokade eller avbokade kryssningar. Bokningarna är inte överförbara, kan inte bytas ut och har inget kontantvärde.