Cameralla Photo Academy

Cameralla Photo Academy – Vi hjälper dig att skapa magiska bilder!

Vill du ta magiska bilder både före, under och efter resan? Som medlem i 1893 Ambassador hjälper vi dig med att ta hand om semesterminnena.

Cameralla Photo Academy erbjuder interaktiva fotokurser online. Som ambassadör-medlem får du tillgång till gratis fotokurser och webbinarier, samt rabatter på alla fotokurser online på Cameralla Photo Academy.

*Vårt Cameralla-erbjudande avslutas snart
Från 28 februari 2023 kommer förmånerna i Cameralla Photo Academy inte längre att vara tillgängliga för medlemmar på nivå 1 och 2. Om du redan har köpt en kurs kan du fortfarande utnyttja den så länge som paketet är giltigt. 

Dina förmåner hos Cameralla Photo Academy

Nivå 1

Nivå 2

15 % rabatt i Cameralla Photo Academy

Få 15 % rabatt på alla fotokurser online. Här får du hjälp av fotografer och tillgång till en engagerande plattform för att dela foton. Om du inte tar bättre bilder inom de första 14 dagarna, så får du pengarna tillbaka direkt. Ingen bindningstid.

Nivå 1

Nivå 2

Gratis fotokurs med tips och tricks

Få tillgång till minikursen ”5 steg till magiska bilder med Hurtigruten” samt ”5 praktiska tips och tricks för bättre bilder”.

Nivå 1

Nivå 2

Gratis webbinarium

Tillgång till olika gratis webbinarier om foto.

Om Cameralla Photo Academy

Cameralla Photo Academy är Norges största leverantör av interaktiva fotokurser online. Kurserna är på norska och är anpassade på ett populärt, inspirerande och lärorikt sätt.

Vi har kurser oavsett om du helst vill ta bilder med din mobil eller en systemkamera och oavsett om du är nybörjare eller en erfaren fotograf.

Det övergripande kurspaketet är på mer än 40 timmar och vi finns i videoformat så att du kan lära dig exakt när och var du vill. Och om du undrar över något, får du alltid hjälp av en fotograf. 

Du får också tillgång till en engagerande plattform för bilddelning, där du kan dela dina foton och få feedback från andra medlemmar och fotografer. Alltsammans för att du enkelt ska lära dig hur du skapar magiska bilder och förstärker dina minnen!

Varmt välkommen till Cameralla Photo Academy, i samarbete med Hurtigruten!