Helly Hansen

Helly Hansen – pionjären inom kläder gjorda för extrema förhållanden

Helly Hansen har varit en banbrytare och ledare inom kläder för världens tuffaste klimat ända sedan 1877, då kapten Helly Juel Hansen uppfann de mjuka och vattentäta plaggen gjorda av linfröolja.

Vi har samarbetat med Helly Hansen i många år. Helly Hansen har bland annat skräddarsytt kläderna som våra team ombord använder på våra expeditionskryssningar i krävande väder- och vindförhållanden världen över.

Så här får du tillgång till Helly Hansen Pro Shop

  1. Ta en bild eller skärmdump av e-postmeddelandet från Hurtigruten som bekräftar att du är medlem i 1893 Ambassador.

  2. Fyll i namn, e-postadress och mobilnummer på denna sida och välj lösenord.
  3. I fältet ”Organisation/Klubb” skriver du Hurtigruten 1893 Ambassador.
  4. I fältet ”Pro-klassificering” väljer du ”Ambassador 1” eller ”Ambassador 2”.
  5. Klicka på knappen ”Välj fil” och ladda upp bilden eller skärmdumpen som bekräftar att du är medlem i 1893 Ambassador. Bildformatet måste vara JPEG, PDF eller docx (Word-dokument). Du kan också ta en skärmdump av e-postmeddelandet och ändra formatet till PDF. 
  6. Klicka slutligen på knappen ”Använd”.
  7. När ditt konto godkänns är det giltigt i ett år.  Du kommer att få ett e-postmeddelande från Helly Hansen där du uppmanas att förnya din ansökan innan ditt konto löper ut.

Ditt Pro-konto aktiveras vanligtvis inom en vecka. Du kommer då att få ett e-postmeddelande från Helly Hansen som bekräftar att kontot är aktivt.

Dina förmåner hos Helly Hansen

Nivå 1

10 % rabatt i Helly Hansens webbshop

Kläder gjorda av proffs för tuffa klimat. Gör som våra expeditionsguider och friluftsentusiaster runt om i världen: Klä dig i bekväma kvalitetskläder som håller dig varm och skön under resan.

Nivå 2

20 % rabatt i Helly Hansens webbshop

Kläder gjorda av proffs för tuffa klimat. Gör som våra expeditionsguider och friluftsentusiaster runt om i världen: Klä dig i bekväma kvalitetskläder som håller dig varm och skön under resan.

Bli ambassadör

Om Helly Hansen

Helly Hansen har utvecklat ett antal innovativa produkter, bland annat de första fleecetygerna på 60-talet och de första tekniska underkläderna på 70-talet. De är ledande inom tekniska kläder för segling, skidåkning och arbetskläder i tuffa miljöer, och används av 55 000 professionella skidåkare, olympiska idrottare, landslag, skidanläggningar, räddningsföretag och bergsresearrangörer runt om i världen. Helly Hansen levererar också kläderna till realitysuccén ”71 grader nord – Norges tuffaste kändis”.