Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard är lokala experter med mer än 30 års erfarenhet av Longyearbyen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att planera ditt nästa arktiska äventyr.

Från vår underbara norrskenssäsong under polarnatten, till över fyra månader med midnattssol, och allt däremellan, erbjuder vi utmärkt boende, ett omfattande rundtursprogram med kunniga lokala guider, en rad välkomnande matställen och taxfree-shopping i vår utrustningsbutik, Longyear78.

Välkommen till Svalbard!

Så här utnyttjar du dina förmåner hos Hurtigruten Svalbard

Rabatt på utvalda butiker och matställen:

  1. Ta en bild eller skärmdump av e-postmeddelandet från Hurtigruten som bekräftar att du är medlem i 1893 Ambassador, och ha den lättillgänglig när du gör en beställning eller handlar i butiken.

  2. Visa e-postmeddelandet för din servitör eller den butiksanställde när du handlar i butiken eller äter på våra matställen, för att se till att du får korrekt rabatt.

  3. Njut av din måltid eller dina nya inköp!

Observera att rabatter inte gäller för drycker, redan rabatterade varor, optik, vapen eller elektronik.

Rabatt på beställningar hos Hurtigruten Svalbard:

  1. Ta en bild eller skärmdump av e-postmeddelandet från Hurtigruten som bekräftar att du är medlem i 1893 Ambassador, och ha den lättillgänglig när du gör en beställning.

  2. Kontakta oss på [email protected] för att göra din beställning och skicka skärmdumpen av medlemskapet som bilaga.

  3. Våra erfarna lokala försäljningsrådgivare hjälper dig att planera ditt arktiska äventyr.

Observera att rabatten enbart gäller för produkter från Hurtigruten Svalbard och Green Dog Svalbard, och därmed inte för resor som vi säljer för andra operatörer.

Dina förmåner hos Hurtigruten Svalbard

Nivå 1

10 % rabatt i vår butik ”Longyear78” i Longyearbyen

I Longyear78 hittar du allt du behöver för att bege dig ut i Svalbards otämjda natur. Rabatten gäller inte vapen, elektronik, glasögon eller redan rabatterade varor.

Nivå 1

10 % rabatt på utvalda restauranger i Longyearbyen

Rabatten gäller för mat i vår restaurang Nansen och på Coal Miners’ Bar & Grill i Longyearbyen. Smaklig måltid!

Nivå 2

15 % rabatt i vår butik ”Longyear78” i Longyearbyen

I Longyear78 hittar du allt du behöver för att bege dig ut i Svalbards otämjda natur. Rabatten gäller inte vapen, elektronik, glasögon eller redan rabatterade varor.

Nivå 2

15 % rabatt på utvalda restauranger i Longyearbyen

Rabatten gäller för mat i vår restaurang Nansen och på Coal Miners’ Bar & Grill i Longyearbyen. Smaklig måltid!

Nivå 2

5 % rabatt på Hurtigruten Svalbard, dess hotell och aktiviteter

Upplev fantastiska Svalbard året runt! Rabatten gäller för hotellboende med frukost och aktiviteter inkluderade. Rabatten gäller för direkta bokningar via telefon och mejl.

Om Hurtigruten Svalbard

Genuina upplevelser i Arktis – året runt!

Svalbard är exotisk, välkomnande och spännande och har unika upplevelser för besökarna oavsett årstid. Den här arktiska ögruppen är också hem för Hurtigruten Svalbard, med mer än 30 års erfarenhet av regionen. Med kunniga lokala guider erbjuder vi upplevelser året runt, med allt från enkla turer för alla till mer krävande expeditioner för de mest äventyrslystna. Dessutom erbjuder vi en mängd olika boenden, bland annat världens nordligaste hotell, Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen, samt vårt boutiquehotell Funken Lodge.

Vi är också ledande inom hållbar turism i Arktis – och införde turer med fullt elektriska snöskotrar under 2019, då vi var den enda operatören i Skandinavien med den här produkten. Dessutom ser vi fram emot leveransen av MS Bard, vår specialdesignade hybridelektriska katamaran, under sommaren 2021.

Vårt erfarna team bor här i Longyearbyen och är lokala experter som kan hjälpa dig att hitta det perfekta programmet för dig här i polarområdet. Från den nordligaste norrskenssäsongen under polarnatten till över fyra månaders midnattssol, ser vi fram emot att visa dig vårt hem!

Välkommen till ett riktigt arktiskt äventyr!