Strawberry Hotels

Som ambassadör får du 15 % medlemsrabatt hos Strawberry Hotels i Norden och Baltikum.

Strawberry Hotels vet att alla gäster har olika behov och önskemål för sina vistelser. Därför ger de Hurtigrutens 1893 Ambassador-medlemmar valet mellan fyra olika kedjor: Quality Hotel, Comfort Hotel, Clarion Hotel och Clarion Collection Hotel.

Hotellen finns på över 100 destinationer.

Rabatten gäller alla helger (fredag till måndag) och alla dagar under vanliga skollov (jul-, sport- och sommarlov).

Dina förmåner hos Strawberry Hotels

Nivå 1

Nivå 2

Spara 15 % på alla Strawberry-hotell i Norden och Baltikum

Sov gott under resan! Bo på Nordens bästa och mest innovativa hotellkedja under din nästa semester. Njut av en ekologisk frukost, nybryggt Fairtrade-kaffe och en god natts sömn med drömmar om nya äventyr. Gäller endast bokningar som görs hos Strawberry Hotels.

Bli ambassadör

Om Strawberry Hotels

Strawberry Hotels är en av Nordens största och mest innovativa hotellkoncerner med över 200 hotell i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Litauen. Det var Norges första ekocertifierade hotellkedja och är en stor inköpare av ekologiska produkter bland storhushåll. 

Under Grand Travel Awards 2020 blev Nordic Choice Hotels utsedd till årets hotellkedja i Norge för tionde gången i rad och årets hotellkedja i Norden för fjärde gången i rad. Amerikalinjen blev utsedd till årets nykomling och Nordeuropas bästa hotell av Condé Nast Traveler. 

Företaget har varit ledande inom hotellbranschen och brinner för konst och design, hållbarhet och etisk handel. För varje övernattning görs en donation till UNICEF. Här både äter och sover du garanterat gott!