Wanderlust

Wanderlust – Storbritanniens ledande resemagasin

Medlemmar i vårt lojalitetsprogram får exklusiva erbjudanden på två årsprenumerationer hos prisbelönta Wanderlust, Storbritanniens ledande magasin för äventyrsresor.

Om Wanderlust

Det prisbelönta magasinet Wanderlust har med sina artiklar och foton från några av världens mest drömlika destinationer tagit sina läsare bortom allfarvägarna sedan 1993.

Wanderlust har hjälpt läsarna att upptäcka nya resmål – i både näst intill outforskade områden och välbesökta regioner – i trettio års tid.

I varje dubbelupplaga får du varannan månad över 200 sidor med resereportage från hela världen, bland annat expertråd, praktiska reseplaner och mycket mer.

Hur du tar del av erbjudandet

För att ta del av dessa exklusiva erbjudanden, ange koderna nedan i kampanjkodsfältet vid betalningen.

  • Prenumeration på fysisk upplaga, använd rabattkod: HRTGRTN1
  • Prenumeration på digital upplaga, använd rabattkod: HRTGRTN2

Dina förmåner hos Wanderlust:

Vi har inlett ett samarbete med Wanderlust för att kunna ge två exklusiva erbjudanden till 1893 Ambassador-medlemmar på nivå 1 och 2:

Nivå 1

Nivå 2

Spara 66 % på den fysiska upplagan av Wanderlust

66 % rabatt på en årsprenumeration hos Wanderlust Club Få tillgång till både den fysiska och digitala upplagan – inklusive tidigare utgåvor – en årlig, kostnadsfri gåva och fler förmåner med Wanderlust Club Ange koden HRTGRTN1 i kampanjkodsfältet vid betalningen.

Nivå 1

Nivå 2

Spara 80 % på den digitala versionen av Wanderlust

Spara 80 % på den digitala versionen av Wanderlust Läs den digitala versionen av Wanderlust när och hur du vill och få tillgång till över 100 tidigare utgåvor Ange koden HRTGRTN2 i kampanjkodsfältet vid betalningen.

Allmänna villkor

Se villkor här