Hjorundfjorden, Norge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig för våra e-postmeddelanden är du bland de första att få reda på om våra specialerbjudanden, nya resplaner och senaste broschyrer.

Dessutom får du 900 SEK i ombordkredit på din första bokning.

Erbjudandet gäller inte befintliga bokningar eller bokningar som gjordes innan du registrerade dig för vårt nyhetsbrev. 
 
Ombordkrediten ges i EUR eller NOK, den valuta som används ombord på Hurtigrutens kustfartyg. Vi ger ut 90 EUR eller 900 SEK i ombordkredit. Gäster som inte använder hela beloppet av ombordkrediten under den betalda resan kommer inte att återbetalas den återstående krediten. Detta erbjudande gäller för nya prenumerationer på Hurtigrutens nyhetsbrev fr.o.m. 29 mars 2021, och gäller endast för gästens första individuella kustresa i Norge på sträckorna Bergen–Kirkenes, Kirkenes–Bergen och Bergen–Bergen.

OBS. gäller ej expeditionskryssningar med MS Nordstjernen eller på korta resor från hamn till hamn. Erbjudandet gäller för den första bokningen som görs inom ett år efter nyhetsbrev-prenumerationen. Ombordkrediten på 900 SEK kan endast tillämpas en gång på en bokning. Erbjudandet gäller enbart nya bokningar. Genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev kommer du att kunna hålla koll på alla våra spännande erbjudanden. Du kommer att få en kod via e-post som du kan använda när du ringer oss eller bokar på webben. 

Anmäl dig nedan och få de senaste nyheterna och erbjudandena:

  • Nyheter om kampanjer och specialerbjudanden
  • Uppdateringar om nya broschyrer
  • Inbjudningar till evenemang