På däck, MS Midnatsol
Foto: Frank Hentschel/Gästefoto Foto

1893 Ambassadör – vårt kundlojalitetsprogram

Skaffa dig fördelar genom att gå med i vårt lojalitetsprogram 1893 Ambassadör.

Namnet hänvisar till året då Richard With startade den första reguljärtrafiken längs den norska kusten. Mer än 100 år senare är det mycket som har förändrats, men mycket lever fortfarande kvar. Förstklassigt sjömanskap, autentiska upplevelser och lusten att upptäcka, att sikta mot nya stränder kännetecknar Hurtigruten.

Om du har rest med oss på Hurtigruten vill vi bjuda in dig till lojalitetsprogrammet 1893 Ambassadör där du blir en del av en gemenskap som förenas av denna anda.

Då får du fantastiska erbjudanden på resor med oss och många exklusiva förmåner ombord på fartyget. Dessutom får du tillgång till specialerbjudanden, nya produkter och händelser från Hurtigruten tidigare än alla andra.

 

Varför ska jag bli registrerad medlem?

Beroende på hur du bokade din senaste resa kan det hända att vi saknar en del uppgifter om dig. Genom att registrera dig med din e-postadress riskerar du inte att missa några intressanta nyheter eller de senaste erbjudandena eftersom du får vårt kostnadsfria nyhetsbrev till medlemmar i 1893 Ambassadör.

Du kommer att få både information och inspiration. Färska resplaner, ett nytt fartyg och dess väg till Hurtigrutens flotta, invändiga renoveringar och lanseringen av kulinariska koncept är bara några exempel på vad vi arbetar med för att kunna erbjuda dig ett fantastiskt urval av mycket speciella resor.

Dina fördelar som 1893 Ambassadör

 • 5 % fast rabatt på din nästa resa längs den norska kusten med Hurtigruten
  Varje säsong är en helt ny upplevelse! Inspireras av de olika säsongernas höjdpunkter i land och ombord på fartyget. Få 5 % rabatt på din nästa resa längs den norska kusten som varar minst 3 nätter. 
 • 5 % fast rabatt på din nästa Explorer-resa
  Visste du att vi besöker många andra länder, kontinenter och hav ibland trots att vi från början är en norsk tradition? Alla resor återspeglar våra rötter som upptäcktsresande. Upptäck de spännande och ovanliga resmålen nu.

 • 5 % rabatt på utvalda utflykter om de bokas ombord på resor längs den norska kusten
  Kolla vädret, rekommendationer och ditt dagliga humör. Var spontan samtidigt som du sparar pengar när du väljer något ur vårt specialutbud ombord. 

 • Välkomstkorg i hytten vid ankomst
  Nötter och frukter eller andra välkomstsnacks från vår kafeteria är vårt sätt att önska dig välkommen tillbaka! Vi uppskattar din lojalitet och värdesätter din passion för att upptäcka världen och dess vatten.

 

Användarvillkor

Du får ditt exklusiva medlemskort efter några veckor och kan inom kort använda förmånerna på dina framtida resor.