Ett stort fartyg i vattnet

PRO Mervärde

Få upp till 10% rabatt på resor med Hurtigruten när du är medlem i ett PRO-förbund.

PRO Mervärdes erbjudande :

  • 10% rabatt för dig och din familj på resor längs den norska kusten.
  • 5% rabatt på alla Hurtigruten-expeditionsresor till avlägsna destinationer.                 

Boka din resa via mail eller telefon direkt till Hurtigruten:

För att kunna dra nytta av din PRO Mervärde erbjudande måste du alltid boka via Hurtigruten. Bokningskod: Mervärde. Kontakta oss via e-post: [email protected] eller tel: +46 844680943. Kan inte bokas med din resebyrå.

Läs mer om Hurtigrutens produkter: 

Hurtigruten har sedan 1893 varit en naturlig del av norska kusten. Vi tar dig till höjdpunkterna i ett av världens vackraste landskap. På alla våra resor är det vårt mål att ta dig nära naturen, gå på de vägar du gör, till platser som ingen annan tar dig. Njut av allt från vackert fjordlandskap och arktisk vildmark till spännande matupplevelser med Norges kustkök.

Bergen - Kirkenes - Bergen

På denna resa från Bergen till Kirkenes och tillbaka kommer du att uppleva hela den spektakulära norska kusten med sina charmiga kuststäder och fascinerande landskap, besöka 34 hamnar, se mer än 100 fjordar och 1000 berg. När du reser med Hurtigruten är du omgiven av vacker natur på alla sidor.

Läs mer om Bergen - Kirkenes - Bergen.

 

Bergen - Kirkenes

På den klassiska norrgående sjöturen upplever du de största kuststäderna som Ålesund, Trondheim, Bodø och Tromsø under dagen och utforskar den vackra kusten när du fortsätter uppför och över Polarcirkeln och vidare till Trollfjorden och Finmarkssletten. Under sommarmånaderna seglar vi genom Geirangerfjorden, medan hösten erbjuder den spektakulära Hjørundfjorden.
Läs mer om Bergen - Kirkenes.

Kirkenes-Bergen

Upplev din inre upptäcktare på den klassiska sydgående resan, ett äventyr från Nordnords konstnärliga vildmark till världens vackraste öar och fjordar längs västkusten. Norra norra kusten erbjuder spektakulära landskap, från Finnmark och Nordkapp till Vesterålen och Lofoten. När du passerar polcirkeln förändras klimatet och landskapet. Det blir mjukt, mer imponerande när vi seglar längs den orörda och överväldigande västkusten.
Läs mer om Kirkenes – Bergen.5% rabatt på alla Hurtigruten-expeditionsresor

Gör dig redo att utforska några av planetens vackraste och avlägsna områden som Svalbard, Grönland, Island och Antarktis. Varje resa är en upptäcktsresa genom kristallblå omgivningar och historiska platser som endast är tillgängliga med fartyg. Det här är resor som vanliga kryssningsföretag inte kan erbjuda, men med Hurtigrutens kompetens kommer nära naturen, djuren och människorna. Vi är stolta över allt vi gör för att bevara dessa naturliga underverk i all sin orörda skönhet.

Se alla våra destinationer

 

Boka resa 

Boka din resa på telefon: 0771990490
Måndag - Fredag: 08.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00

...eller skicka ett mail till [email protected]

Bokningskod: Mervärde