Trollfjord ombord på MS Richard With

Smart Senior

Utforska den vackra norska kusten samt unika destinationer med Hurtigruten och Smart Senior.

Information och bokningsvillkor

Dina fasta medlemsfördelar:

  • 1000 kr rabatt per hytt på resor på sex eller fler nätter i följd

Beställning

  • Beställ direkt hos Hurtigruten på telefon 08 446 83 519 eller via e-post [email protected]
  • ange SE - SMART SENIOR vid beställning
  • Smart Senior kan inte kombineras med andra erbjudanden om inget annat angetts

Utforska den vackra norska kusten!

Bergen - Kirkenes - Bergen

På denna resa från Bergen till Kirkenes och tillbaka till Bergen upplever du hela den spektakulära norska kusten, besöker 34 hamnar och lägger 2500 nautiska mil bakom dig. Oavsett när på året du reser med Hurtigruten, är du omringad av vacker natur och varje årstid har sin helt speciella charm.  Upplev norrsken på vintern eller midnattssolen på sommaren. Var med när naturen väcks till liv igen under våren eller njut av en färgsprakande resa på hösten. 

Bergen-Kirkenes-Bergen 12d/11n Läs mer

Bergen - Kirkenes

På denna klassiska nordgående resan upplever du de största kuststäderna Ålesund och Tromsø under dagtid och kan utforska den råa och vackra kustlinjen medan du fortsätter uppför och förbi polarcirkeln. Under sommarmånaderna seglar vi genom Geirangerfjorden, under hösten bjuder vi på spektakulära Hjørundfjorden. 

Bergen-Kirkenes 7d/6n Läs mer

Kirkenes - Bergen

Väck din inre upptäcktsresande på den klassiska sydgående resan, ett äventyr från Nordnorges arktiska vildmark till världens vackraste öar och fjordar längs västkusten. 

I april och maj seglar vi in i Lyngenfjorden och från maj till Oktober i vackra Trollfjorden. På denna sydgående resa får du uppleva Vesterålen, Risøyrenna, Raftsundet och Helgelandsuysten under dagtid. 

Kirkenes-Bergen 6d/5n Läs mer