Namgis First Nation, Alert Bay

Alert Bay - Kulturellt dansuppträdande

Upplev en kulturell föreställning av den lokala ursprungsbefolkningen i Kwakwaka’wakw First Nations och lär dig mer om den nära relationen mellan människorna och naturen i denna traditionella uppvisning.

Inkluderad i priset
 • Uppträdande ombord av en performancegrupp med traditioner som vandrar från generation till generation
 • Upplev ett kulturellt uppträdande med First Nations som ger gäster fördjupade kunskaper om traditionerna och ursprungsbefolkningen i området
 • Det finns möjlighet att själv delta i den traditionella dansen
 • Svårighetsgrad

  Passar alla

 • Längd

  Efter behag

 • Max. antal deltagare

  500

 • Bokningskod

  INCL-AAL1

 • Kommentarer

  Uppträdande ombord – du behöver inte lämna fartyget

Avlägsna samhällen som sällan får besök av resenärer har vanligtvis inte den typiska infrastruktur för turister som är vanlig i större hamnar.

Förvänta dig inte några professionella guider, rundturer med buss eller flådiga souvenirbutiker – och det är just det som är charmen med dessa isolerade samhällen. På dessa platser kommer vi sannolikt att anlända med små expeditionsbåtar och träffa representanter för samhällena där vi stiger i land. Vi vägleds sedan av lokalbefolkningen som gärna visar upp det bästa i sina byar.

Vi kan få chansen att lyssna på sång eller uppleva dans, smaka på lokal mat, få en närmare titt på hantverk, besöka ett litet museum, en kyrka eller en samlingslokal och upptäcka den lokala marknaden. Oavsett vad som väntar kommer det att bli en unik upplevelse som kommer från hjärtat hos de som förberett den.

Hos Kwakwaka’wakw First Nations i Alert Bay kommer vi att få uppleva ett kulturellt uppträdande ombord. Berättelserna, värderingarna och traditionerna i detta sammansvetsade samhälle kommer att visas upp under det starka uppträdandet. Upplev sånger, berättelser och dans som vandrat från generation till generation och utgör bevis på samhällets anknytning till naturen, havet och himlen.