2500x1250_02_MS-Finnmarken_©Oerjan-Bertelsen.jpg
Foto: Ørjan Bertelsen Foto

Erbjudanden

Här hittar du alla våra erbjudanden till olika destinationer. Tyvärr har vi inga erbjudanden just nu, men håll utkik - nästa erbjudande kommer säkert snart!

MS Roald Amundsen-erbjudande: Res utan singeltillägg

I juli 2018 sjösätts Hurtigrutens nya skepp MS Roald Amundsen. Följ med på upptäcktsfärd ombord på vårt nya flaggskepp och besök de chilenska fjordarna, upplev Antarktis och njut av fantastiska Patagonien eller Falklandsöarna! Boka din resa t.o.m. den 30 juni 2017 så bjuder vi på singel-tillägget om du vill resa på egen hand och ha en hytt för dig själv.

Gäller endast nya bokningar, kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.Gäller ej suiter. Kan kombineras med 1893-Ambassadörs-rabatt. 

Få 25% rabatt på din Europa-segling i September

Upplev nya sidor av Europa och upptäck vår kontinents dolda pärlor på en öluff utöver det vanliga. Res från Casablanca, över Kanarieöarna och Madeira, till Azorerna och avsluta din resa i en av Europas vackraste huvudstader: Lissabon. Eller starta din i norska Bergen och tar dig på ett äventyr från lugna fjordar i norr till livligt storstadsliv i söder. På vägen får du lära känna Atlantkustens finaste pärlor. 

Boka din senast den 30 juni 2017 och få 25% rabatt. Prisexempel: 

Boka din resa senast den 30 juni 2017 direkt hos oss på Hurtigruten. Prisexempel inkluderar helpension och gäller per person när minst två personer reser tillsammans och delar invändig hytt. Erbjudandet gäller bara nya beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

 

Sista chansen-erbjudande!

Passa på att göra ett riktigt bra klipp på vår resa Ett polaräventyr på Svalbard och upplev en fantastisk vårexpedition i norra Antarktis. Upplev midnattssolen i ett unikt vinterlandskap och få chansen att se en isbjörn. 

  • Nu från 22.385 kr per person, tidigare från 29.847 kr per person

Erbjudandet gäller fram till avresa. Prisexempel inkluderar helpension och gäller per person när minst två personer reser tillsammans och delar invändig hytt. Erbjudandet gäller bara nya beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Hur bokar jag en resa med Hurtigruten? 

De rabatterade resorna du hittar på den här sidan kan du boka direkt på hemsidan. Klicka dig in på resan du är intresserad av och klicka på "Sök" för att påbörja bokningen. Rabatten har redan dragits av priset som visas i bokningsprocessen. 

Vill du prata med någon av våra resespecialister?  Hör gärna av dig via telefon eller e-post! 

Telefon0771990490
Måndag - Fredag: 08.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00

E-post: booking@hurtigruten.com