hjørundfjorden.jpg

Erbjudanden

Här hittar du alla våra erbjudanden till olika destinationer.

Få upp till 40 % rabatt på korta resor längs norska kusten

Tack vare Hurtigrutens flexibla prissättning, kan du spara pengar om du spontant bokar en resa längs norska kusten i sommar. På resor som varar i upp till 4 1/2 dygn har vi extra bra priser när du bokar resan 0-90 dagar innan avresa. 

Hitta uppdaterade priser och tillgänglighet i vår resekalender. 

Information om erbjudandet: 

  • Bokingsperiod: 29 maj - 2 juli 2017
  • Priserna ändrar sig beroende på efterfrågan och kapacitet.
  • Du kommer att få bästa möjliga pris vid tidpunkt av bokningen - rabatten har redan dragits av det pris som visas i bokningen.

Välg mellan utvalda resor:

Få 25% rabatt på din Europa-segling i September

Upplev nya sidor av Europa och upptäck vår kontinents dolda pärlor på en öluff utöver det vanliga. Res från Casablanca, över Kanarieöarna och Madeira, till Azorerna och avsluta din resa i en av Europas vackraste huvudstader: Lissabon. Eller starta din i norska Bergen och tar dig på ett äventyr från lugna fjordar i norr till livligt storstadsliv i söder. På vägen får du lära känna Atlantkustens finaste pärlor. 

Boka din senast den 30 juni 2017 och få 25% rabatt. Prisexempel: 

Boka din resa senast den 30 juni 2017 direkt hos oss på Hurtigruten. Prisexempel inkluderar helpension och gäller per person när minst två personer reser tillsammans och delar invändig hytt. Erbjudandet gäller bara nya beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

 

MS Roald Amundsen-erbjudande: Res utan singeltillägg

I juli 2018 sjösätts Hurtigrutens nya skepp MS Roald Amundsen. Följ med på upptäcktsfärd ombord på vårt nya flaggskepp och besök de chilenska fjordarna, upplev Antarktis och njut av fantastiska Patagonien eller Falklandsöarna! Boka din resa t.o.m. den 30 juni 2017 så bjuder vi på singel-tillägget om du vill resa på egen hand och ha en hytt för dig själv.

Gäller endast nya bokningar, kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.Gäller ej suiter. Kan kombineras med 1893-Ambassadörs-rabatt. 

Hytter utan singeltillägg - expeditionsresor 2017

Du vill resa på egen hand under 2017? På utvalda avgångar på våra expeditionsresor behöver du inte betala tillägg på din hytt om du vill resa själv. 

Följ med ombord på våra expeditionsskepp MS Fram eller MS Midnatsol och upplev ett riktigt äventyr under 2017.  När och vart vill du åka?  

>>> Läs mer och se alla avgångar 

Erbjudandet gäller till 31. juli 2017!

Hur bokar jag en resa med Hurtigruten? 

De rabatterade resorna du hittar på den här sidan kan du boka direkt på hemsidan. Klicka dig in på resan du är intresserad av och klicka på "Sök" för att påbörja bokningen. Rabatten har redan dragits av priset som visas i bokningsprocessen. 

Vill du prata med någon av våra resespecialister?  Hör gärna av dig via telefon eller e-post! 

Telefon0771990490
Måndag - Fredag: 08.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00

E-post: booking@hurtigruten.com