Promenera längs Charlestons färgstarka gator

Eastport stadspaket

Utforska historiska Eastport, en av USA:s äldsta handelsstäder. Ett varmt välkomnande väntar dig i det lilla fiskesamhället, där lokalinvånarna ger dig en inblick i livet i Eastport.

Inkluderad i priset
 • Svårighetsgrad

  Passar de flesta

 • Max. antal deltagare

  500

 • Bokningskod

  INCL-EPM1

Avlägsna samhällen som sällan får besök av resenärer har vanligtvis inte den typiska infrastruktur för turister som är vanlig i större hamnar.

Förvänta dig inte några professionella guider, rundturer med buss eller flådiga souvenirbutiker – och det är just det som är charmen med dessa isolerade samhällen. På dessa platser kommer vi sannolikt att anlända med små expeditionsbåtar och träffa representanter för samhällena där vi stiger i land. Vi vägleds sedan av lokalbefolkningen som gärna visar upp det bästa i sina byar.

Vi kan få chansen att lyssna på sång eller uppleva dans, smaka på lokal mat, få en närmare titt på hantverk, besöka ett litet museum, en kyrka eller en samlingslokal och upptäcka den lokala marknaden. Oavsett vad som väntar kommer det att bli en unik upplevelse som kommer från hjärtat hos de som förberett den.

I Eastport kan du utforska en av USA:s mest historiska hamnstäder, som en gång i tiden konkurrerade med New York om att vara handelsnavet på Nordamerikas östkust. Idag är staden liten och inriktad på fiske, med levnadsglada invånare som gärna välkomnar dig till sin stad.

Praktisk information:

 • Språk: Engelska
 • Lämpar sig för rullstolsburna: Ja